ŠKODA OCTAVIA SPORT BUSINESSDe SPORT BUSINESS-uitvoering bevat onder meer carrosseriedetails in sportief zwart, sportstoelen, een sportstuur en zwarte hemelbekleding. Het model is leverbaar in combinatie met de meeste motoren en hint met zijn sportieve looks naar de RS-modellen.

De ŠKODA OCTAVIA SPORT BUSINESS is voorzien van:
  • Zwarte exterieurdetails voor dynamische look
  • Standaard sportstoelen, zwarte hemelbekleding en sportstuur
  • Lichtmetalen velgen: 17 inch ‘Trius’ standaard, 18 inch velgen optioneel
De nieuwe SPORT BUSINESS-uitrusting accentueert het dynamische en elegante karakter van de OCTAVIA en OCTAVIA COMBI met gerichte details.

Zo heeft de voorspoiler een sportief gestyled accent dat in zwart is afgewerkt , net als het frame van de karakteristieke ŠKODA-grille. Die laatste is onderdeel van het Black pakket, net als de zwarte kappen van de buitenspiegels, het extra donkere Sunset privacyglass en een zwarte diffuser aan de achterzijde. Het kofferdeksel van de ŠKODA OCTAVIA heeft een zwarte achterspoiler. Naast de 17 inch lichtmetalen ‘Trius’ velgen in zwart metallic levert ŠKODA tegen meerprijs nog twee velgopties: de 18 inch ‘Vega’ velgen in hoogglans zwart met geborsteld zilver en de matzwarte 18 inch ‘Turini’ velgen.

De ŠKODA OCTAVIA SPORT BUSINESS-modellen zijn inmiddels te bestellen bij AutoArena in Venray. Prijzen beginnen bij € 27.090*.

* Genoemde consumentenadviesprijzen zijn inclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Zie voor kosten en verkoopinformatie skoda.nl.

Ook interessant voor jou