De nieuwe Passat GTE is vanaf nu te bestellen.


De nieuwe Passat GTE heeft een elektrische actieradius van maximaal 56* km dankzij een groter batterijpakket. De nieuwe GTE is helemaal compleet en scherp geprijsd. De Passat biedt meer luxe en een hoger actieradius in vergelijking met zijn voorganger, en kost minder! Hij is vanaf nu te bestellen als zeer rijk uitgeruste GTE Business vanaf € 48.440**.

De plug-in Passat heeft een lage CO2 wat hem extra interessant maakt binnen duurzaam wagengebied. De Passat heeft een batterij met 13 kWh, deze is daarmee 31% groter dan die van zijn voorganger. De Passat GTE heeft een actieradius van 54 km* voor de Variant en zelfs 56* km voor de Limousine.

Duurzaamheid speelt tegenwoordig een belangrijke rol in de leaseregelingen. Door zijn lage CO2-uitstoot is de nieuwe Passat GTE belangrijk nieuws voor de leaserijders. De Passat GTE start altijd in de EV-modus voor fluisterstil elektrisch rijden.

In de hybrid-modus gaan de elektromotor en de TSI benzinemotor (115 kW/156 pk) een slim samenspel aan voor maximale efficiency te kunnen behalen op lange(re) afstanden. De batterij wordt daarbij al rijdend opgeladen. In de GTE-modus is het volledige systeemvermogen (160 kW/218 pk) beschikbaar. De topsnelheid in deze modus is 222 km/u.

De nieuwe Passat Variant GTE Business is er vanaf €49.820**, de Passat Limousine GTE Business start al bij €48.440**. De fiscale bijtelling start al vanaf €329**** per maand. Hij is op basis van full operational lease al te rijden vanaf €759*** per maand.

Heeft u interesse in of vragen over de nieuwe Volkswagen Passat GTE? Neem gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs of kom gerust langs bij onze showroom in Venlo.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze indicatieve maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.
**) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.
***) Full operational Lease: Genoemd tarief is indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Exclusief BTW, op basis van 48 maanden en 20.000 kilometer per jaar.
****) Fiscale bijtelling 22% gebaseerd op fiscale waarde van € 47.150 en een inkomstenbelastingpercentage van 38,10%.

Ook interessant voor jou