R-Line Black Style komt naar de Tiguan Allspace


Naast de Volkswagen Tiguan is nu ook de extra ruime Tiguan Allspace er als R-Line Black Style.

R-Line styling is zeer gewild onder Volkswagen-rijders. Een op de twee Nederlandse Tiguan-kopers kiest hiervoor. Naast de Tiguan is nu ook de extra ruime Tiguan Allspace beschikbaar als R-Line Black Style.

In- en exterieur


Het Tiguan Allspace R-Line Black Style exterieurpakket bevat onder meer zwarte 19 inch ‘Sebring’ lichtmetalen velgen (zwarte 20 inch Suzuka-velgen tegen meerprijs leverbaar), een zwarte R-Line-dakspoiler, dakrails, spiegelkappen en raamlijsten, donker getinte ramen achter, en een R-design bodykit met zwarte accenten.

Het interieurpakket kenmerkt zich door onder andere Top-comfortstoelen, ‘Race’ stoffen bekleding, een aan de onderzijde afgevlakt R-Line sportstuur, een zwarte dakhemel, R-line instaplijsten, R-line vloermatten en aluminium pedalen.

Prijzen


Het exterieurpakket is er voor € 1.024 op de Tiguan Allspace Highline Business R en voor € 2.894 op de Tiguan Allspace Highline. Het in- én exterieurpakket is er vanaf respectievelijk € 1.834 (Highline Business R) en € 3.705 (Highline). De 20-inch zwarte Suzuka- velgen zijn er vanaf € 664.

Wilt u graag meer informatie over de Volkswagen Tiguan Allspace? Neem dan gerust contact met ons op of loop eens binnen in onze showroom bij AutoArena Venlo.
Ook interessant voor jou