Wasplaatsmedewerker de WasArena


Wil jij werken bij de nieuwste en modernste carwash van deze regio? Dan zoeken wij jou!

Werkzaamheden
Je bent verantwoordelijk voor het aflevering-klaar maken van nieuwe en gebruikte auto's. Zowel het interieur als de carrosserie, het poetsen, reinigen en polijsten. Je signaleert eventuele schades. Je zorgt dat voorraad op het occasionpark en de demonstratie auto’s er perfect bij staan, je houdt de wasplaats schoon en zorgt voor bevoorrading van de juiste poetsmiddelen. Andere werkzaamheden zijn het halen en brengen van klanten, auto’s en onderdelen.

Functie-eisen
Wij zoeken een jonge, gemotiveerde en energieke kandidaat die weet van aanpakken. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Je hebt affiniteit met auto's en techniek. Een rijbewijs is vereist. Het betreft een fulltime functie.

Wat bieden wij
Behalve een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij een prettige werksfeer in een enthousiast team.
Als jij je thuis voelt bij onze topmerken en je deze fulltime functie ziet als een nieuwe uitdaging, stuur dan je brief met cv naar personeel@autoarena.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Wiel Bivert, Operational Manager de WasArena, via 077-3203044.

Ook interessant voor jou