Audi e-tron business opportunity


Rij dit jaar nog een e-tron en profiteer tot vijf jaar lang van de gunstige bijtelling vanaf €280 ,- per maand.* Deze kans wil je als zakelijke rijder niet missen.

De Audi e-tron, een echte Audi, maar dan volledig elektrisch. De Audi e-tron is een krachtige en ruime SUV met een perfecte wegligging dankzijn de quattro vierwielaandrijving. De e-tron oogt in alle opzichten vooruitstrevend en beschikt over een MMI-systeem met touch response, virtual cockpit en talloze andere innovaties.

Pre-order nu de nieuwe Audi e-tron quattro Launch edition. Of configureer direct een Audi e-tron 55 quattro. U kunt de Audi e-tron 55 quattro ook uit voorraad bestellen. In beide gevallen kunt u nog profiteren van de lage bijtelling die geldt in 2019.

De Audi e-tron is leverbaar vanaf € 71.900 en € 280 netto bijtelling p.m.*

Audi e-tron 50 quattro

Voorlopige waardes:

De Audi e-tron 50 quattro beschikt over een actieradius van meer dan 300 kilometer** en heeft een vermogen van 230 kW (313 pk). De Audi e-tron 50 quattro is verkrijgbaar vanaf €71.900 en heeft een netto bijtelling vanaf € 280 per maand*.

Audi e-tron 55 quattro

De Audi e-tron 55 quattro beschikt over een actieradius van 411 kilometer** en heeft een vermogen van 300 kW (408 pk). De e-tron is binnen 5.7 seconden op de 100 kilometer per uur. De Audi e-tron 55 quattro is verkrijgbaar vanaf €84.100 en heeft een netto bijtelling vanaf €396 p.m.*.

Heeft u interesse in of vragen over de Audi e-tron? Neem gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs of kom gerust langs bij onze showroom in Venlo.

*Netto bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelasting van 51,75% en geldt bij tenaamstelling in 2019.
**Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend

Ook interessant voor jou