300 pk sterke T-Roc R


Deze ultrasportieve T-Roc heeft een 221 kW / 300 pk sterke 2.0 TSI benzinemotor en accelereert in 4,8 seconden van 0 naar 100 km/u. De T-Roc heeft maar liefst een topsnelheid van 250 km/u en is er vanaf € 54.515*

De T-Roc R is standaard voorzien van 4MOTION vierwielaandrijving en een zevenstraps DSG-transmissie. De T-Roc R beschikt over een krachtig remsysteem met 17-inch remschijven en zwarte remklauwen voorzien van het R-logo. De T-Roc R beschikt over diverse rijmodi waaronder race en progressive steering. Ook beschikt de T-Roc R over Launch Control en is het ESC uit te schakelen.

R exterieur

De T-Roc R oogt dynamisch en erg indrukwekkend. De ultrasportieve T-Roc heeft een nieuw ontworpen voorzijde met een speciale R grille, R bumpers met grote luchtinlaten en unieke LED-dagrijverlichting. De achterbumper bevat de kenmerkende dubbele uitlaatmonden. Tevens is dit ook leverbaar met een High Performance uitlaatsysteem. De T-Roc R wordt afgemaakt door de grote dakspoiler, matchromen spiegelbehuizingen en de velgen.

R interieur
Het interieur van de T-Roc R bevat de speciale sportstoelen. Verschillende onderdelen zijn voorzien van het R-logo. Zie de foto’s voor een beeld van het sportieve interieur.

De vanafprijs van de T-Roc R is € 54.515*. De 19-inch ‘Pretoria’ velgen kosten € 699* en het High Performance uitlaatsysteem heeft een meerprijs van € 3.471*. Voor meer informatie over de T-Roc R klik hier.

Heeft u interesse in of vragen over de nieuwe Golf 8? Neem gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs of kom gerust langs bij onze showroom in Venlo.


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie autoarena.nl.

Ook interessant voor jou