Zakenauto van het jaar 2020: De Volkswagen Polo


De Volkswagen Polo is uitgeroepen door de vakjury tot ‘Zakenauto van het jaar 2020’. De titel is toegekend aan de Polo tijdens de jaarlijkse AM Driving Business Awards en is een initiatief van het Nederlandse autovakblad Automobiel Management.

De Zakenauto van het Jaar-jury prees de Polo vanwege zijn rol als “vaste waarde in de zakenautowereld. Wat bijzonder knap is dat de Polo inmiddels bijna de rol van de Golf overneemt. Naast de kwaliteiten van de Polo zelf onderschreef de jury in haar oordeel ook de rol van de dealerorganisatie, de gunstige kilometerkostprijs en het hoge marktaandeel van de Polo.

De Polo is tevens ook klassewinnaar geworden in het segment van de compacte auto’s. De Volkswagen Golf is daarentegen de winnaar in de klasse voor compacte middenklassers en schaarde zich daarmee bij de top vijf van de genomineerden voor de Zakenauto-titel.

De Polo is niet alleen de Zakenauto van het jaar 2020, maar ook de bestverkochte auto van Nederland afgelopen jaar. Ook in 2019 staat de polo op nummer 1 in de verkoopranglijsten (verkopen t/m augustus dit jaar).

Heeft u interesse in of vragen over de Volkswagen Polo? Neem gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs of kom gerust langs bij onze showroom in Venlo.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Ook interessant voor jou