ŠKODA SUPERB: vernieuwd met een scherpe prijs


De vernieuwde ŠKODA SUPERB heeft een aangescherpt design, plug-in hybridetechnologie, EVO dieselmotoren, nog meer comfort en het nieuwste op het gebied van connectiviteit en assistentiesystemen. De ŠKODA SUPERB heeft drie verschillende uitrustingsniveaus, namelijk de Business Edition, Sportline Business en L&K. De SUBERB is verkrijgbaar vanaf €38.390*.

De nieuwe SUBERB en SUBURB combi hebben een nog scherpere vormgeving vanwege een bredere grille en LED-koplampen bij de standaarduitvoering. De achterlichtunits worden door middel van een chromen strip optisch met elkaar verbonden. De EVO TDI-motoren zijn optioneel leverbaar en staan voor dynamiek in combinatie met efficiëntie en gunstige emissiewaarden. Standaard heeft de SUBERB de modernste assistentiesystemen en connectiviteitsfeatures.

De SUBERB en SUBERB Combi Business Edition

De Business Edition bevat onder meer LED-koplampen, Bluetooth telefoonverbinding inclusief WLAN en een Phonebox voor het draadloos opladen van een smartphone. Verder zijn Climatronic automatische airconditioning met twee klimaatzones, cruise control met snelheidsbegrenzer en Front Assist, Navigatie Amundsen, 1 jaar ŠKODA Care Connect en infotainment online met een driejarig abonnementt voor de Mijn ŠKODA Module zijn inbegrepen. Via smartlink zijn auto en smartphone snel en eenvoudig te koppelen.

De SUBERB Sportline Business

De ŠKODA SUPERB en ŠKODA SUPERB Combi Sportline Business hebben alle features van de Business Edition, maar vullen dit aan met onder andere de Virtual Cockpit, Full LED Matrix koplampen, elektrisch bedienbare achterklep, Sunset-glas, progressieve stuurbekrachtiging, een sportonderstel en 18 inch lichtmetalen velgen. De zwarte grille, achterspoiler, duffuser en dakreling benadrukken de sportieve uitstraling. De sportstoelen met alcantra bekleding springen in het oog. De Sportline Business heeft een vanafprijs van €44.590*.

De SUBERB L&K Executive

De SUBERB L&K combineert comfort met hightech en luxe stijlvol. De 19 inch lichtmetalen velgen en de L&K-emblemen zijn opvallend. Het interieur is uitgevoerd in bruin leder met L&K-logo’s en het top-navigatiesysteem Columbus, 1 jaar ŠKODA Connect, Infotainment online en Smartlink+ met ŠKODA Media Command zijn inbegrepen. Het onderstel is naar wens af te stemmen dankzij Dynamic Chassis Control en de Parkeersensoren met manoeuvre assist zorgen voor een optimaal parkeergemak. Zowel het Canton sound system als de L&K afwerkingsdetails zorgen voor opvallende accenten in het interieur.

Meerdere motoren

De vernieuwde SUBERB biedt twee motoren, ten eerste een 110 kW/150 pk 1.5 TSI benzinemotor of een DSG-automaat met dubbele koppeling. De Business Edition is standaard uitgerust met de 1.5 TSI benzinemotor die naar wens met een handgeschakelde versnellingsbak wordt geleverd. De DSG-automaat is standaard op de Sportline Business en L&K. Ten tweede een de 2.0 TDI turbodiesel, ook met 110 kw/150 pk, die uitsluitend met DSG wordt geleverd bij de Business Edition-uitrusting.

Heeft u interesse in of vragen over de vernieuwde ŠKODA SUPERB? Neem gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs of kom gerust langs bij onze showroom in Venray.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie autoarena.nl

Ook interessant voor jou