ŠKODA KAMIQ: De eerste compacte stads-SUV


Het is bijna zover, de nieuwe introductie KAMIQ staat voor de deur! De ŠKODA KAMIQ is leverbaar vanaf €23.790* en komt in vijf verschillende uitvoeringen: de Active, de Ambition, de Style, de Business Edition en de Sport Business Edition. 

De ŠKODA KAMIQ is de derde SUV van ŠKODA en leverbaar vanaf januari 2020. De KAMIQ combineert de hoge zitpositie van een SUV met de wendbaarheid van een compacte auto en is dus ideaal voor in de stad. De ŠKODA KAMIQ staat hoog op zijn wielen (minimaal 16 inch) en heeft robuuste afwerkingselementen en opvallende, gesplitste LED-koplampen.

Interieur

Dé blikvanger van het interieur is een groot centraal geplaatst digitaal display. Optioneel is de KAMIQ leverbaar met een virtual cockpit. De KAMIQ biedt tevens voor- en achterin veel ruimte. De bagageruimte meet standaard al 400 liter, wat met een neergeklapte achterbank is uit te breiden van 1.395 liter. De KAMIQ biedt tal van onlinefuncties en -diensten en een permanente internetverbinding met eCall noodoproepen mogelijk.

Uitvoeringen

KAMIQ Active
De KAMIQ Active wordt geleverd met een 1.0 TSI Greentech benzinemotor (70 kW/95 pk of 85 kW/115 pk). De KAMIQ bevat standaard veel opties. De ŠKODA KAMIQ Active is verkrijgbaar vanaf € 23.790*.

KAMIQ Ambition

De KAMIQ Ambition biedt nog meer luxe met bijvoorbeeld cruise control, 16-inch lichtmetalen velgen, Smartlink+ smartphone-integratie en een met leer bekleed multifunctioneel stuur. De KAMIQ Ambition is verkrijgbaar vanaf € 26.190* en komt met een 1.0 TSI 85kW/115 pk motor.

KAMIQ Style

De ŠKODA KAMIQ Style zet de volgende stap met nog meer extra functies. De ŠKODA KAMIQ Style is leverbaar vanaf €27.990* en beschikt over een 1.0 TSI 85 kW/115 pk motor.

KAMIQ Sport Business
De ŠKODA KAMIQ Sport Business is speciaal voor Nederland. De KAMIQ Sport Business beschikt over veel extra’s. De ŠKODA KAMIQ Sport Business is verkrijgbaar vanaf € 26.690* en wordt geleverd met een 1.0 TSI Greentech (85 kW/115 pk) motor. De 7-traps DSG-automaat is verkrijgbaar vanaf € 28.490*.

KAMIQ Business Edition

De KAMIQ Business Edition is het topmodel qua luxe. Naast alle zaken die ook op de Style terug te vinden zijn beschikt deze variant bijvoorbeeld over Easy start, LED achterlichten met dynamische richtingaanwijzers, lichtsensor met coming home/leaving home functie en een regensensor. De KAMIQ Business Edition 1.0 TSI Greentech (85 kW/115 pk) is beschikbaar vanaf € 29.490*. De 7-traps DSG-automaat is leverbaar vanaf € 31.290*.

Meer informatie over de modellen kunt u hier vinden.

Heeft u interesse in of vragen over de vernieuwde ŠKODA KAMIQ? Neem gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs of kom gerust langs bij onze showroom in Venray.


*De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Ook interessant voor jou