De vernieuwde top-SUV Audi Q7


De vernieuwde Audi Q7 is nu als vijf- of zevenzits te bestellen. Hij heeft een vernieuwd, sprekend en herkenbaar Audi en Q-design en alle motoren zijn uitgevoerd met een 48V elektrisch systeem en een efficiënte mild-hybrid technologie. Het gebruiksgemak wordt door het nieuwe digitale en connected bedieningsconcept naar een nog hoger niveau getild. De vernieuwde Audi Q7 is leverbaar vanaf €90.680*.

Ook in de vernieuwde Audi Q7 komt het Audi design duidelijk naar voren. De Audi Q7 heeft namelijk een nieuwe Singleframe-grille en hightech elementen zoals LED-koplampen. Verder zijn de HD matrix LED-koplampen met Audi laser light optioneel beschikbaar. Compleet nieuw zijn de ‘verbonden’ achterlichtunits.

Vanwege het 48V elektrisch systeem van de Audi Q7 kunnen alle modellen gebruik maken van brandstofbesparende, mild-hybrid technologie. Het digitale bedieningsconcept met veel online mogelijkheden biedt een groot gebruiksgemak. Zo is de Q7 met de stem te bedienen en zorgen vele assistentiesystemen voor een verhoogd comfort- en veiligheidsniveau.

TDI-motoren

In eerste instantie komt de vernieuwde Audi Q7 beschikbaar als Q7 45 TDI quattro (170 kW/231 pk), Q7 50 TDI quattro (210 kW/286 pk) en als SQ7 V8 TDI quattro (320 kW/435 pk). Alle modellen zijn uitgevoerd zijn uitgevoerd met een achttraps tiptronic-transmissie, een 48V elektrisch systeem en mild-hybrid technologie waarmee een verbruiksbesparing van maximaal 0,7 L/100 km te realiseren is. Snel na levering van voorgaande modellen, volgt de Q7 55 TFSI (250 kW/340 pk). Voor het einde van 2019 worden ook de Q7 55 TFSI e quattro (275 kW/374 pk) en Q7 60 TFSI e quattro (335 kW/456 pk) plug-in hybrides opgenomen in het leveringsprogramma.

Een Q7 voor iedereen

Aan de basis van de nieuwe Audi Q7 staat de Audi Q7 Pro Line die standaard is uitgevoerd met een Audi virtual cockpit, adaptieve luchtvering, MMI Navigatie plus met MMI touch response, LED-koplampen en –achterlichten, stoelverwarming en elektrisch verstelbare stoelen met Twin-leder bekleding.
De Audi Q7 Pro Line Plus biedt standaard Matrix LED-koplampen, comfortstoelen met ventilatiefunctie, lederen bekleding Valcona-Cricket, comfortconditioning en het B&O premium sound system.
De sportieve Audi Q7 Pro Line S heeft in de standaarduitvoering 19 inch lichtmetalen velgen, adaptieve luchtvering sport, elektrisch verstelbare sportstoelen voor, lederen bekleding, parkeerhulp plus en het ambiente lichtpakket.
Het sportieve topmodel Audi SQ7 is herkenbaar aan zijn 20 inch lichtmetalen velgen en buitenspiegels in aluminiumoptiek.
Buiten de verschillende uitvoeringen biedt de Audi Q7 veel mogelijkheden voor een persoonlijke touch. Zo zijn er diverse exterieurstylingspakketen, interieuruitvoeringen van Audi exclusive en nog vele individuele opties.

Heeft u vragen over of interesse in de Audi Q7? Neem dan gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs of kom langs in onze Audi Showroom in Venlo.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwbericht zijn, tenzij anders vermeld, inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie autoarena.nl

Ook interessant voor jou