1ste Automonteur AutoArena Panningen

autoarena, jobs, audi, volkswagen

*Deze vacature is reeds ingevuld. Voor de actuele vacatures klik hier

Ter ondersteuning zijn wij per direct op zoek naar een Automonteur voor onze vestiging in Panningen.

Welkom als Automonteur


Werkzaamheden


Je takenpakket bestaat uit het zelfstandig stellen van diagnoses. Je signaleert, controleert en communiceert alle daaruit volgende onderhouds- en reparatie werkzaamheden. Je voert APK keuringen zelfstandig uit. Meedraaien in onze 24-uurs dienst zal deel uitmaken van je dienstrooster.

Functie eisen


Voor deze fulltime functie zoeken wij een gedreven technisch specialist met een flexibele instelling. Je bent in het bezit van een MTS Auto-techniek/APK 2 keurmeester diploma en eerste monteursdiploma aangevuld met relevante trainingen en cursussen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent woonachtig in de regio en in het bezit van een rijbewijs. Ervaring is een pré en bekendheid met onze merken geniet de voorkeur.

Wat bieden wij jou


Een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder studiemogelijkheden en een opleidingsplan van onze merken. Je gaat werken met een enthousiast gedreven team, dat voor een winnaarsmentaliteit gaat. Dat blijkt uit de vele topprestaties die ons team de afgelopen jaren heeft weten te behalen.

Sollicitatie


Als jij je thuis voelt bij onze topmerken en je deze fulltime functie ziet als een nieuwe uitdaging, stuur of mail dan je brief met cv ter attentie van de afdeling P&O naar personeel@autoarena.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via 077-3203040.

AutoArena
T.a.v. afdeling P&O
Postbus 3033
5902 RA Venlo

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ook interessant voor jou