De nieuwe Audi A4

De nieuwe Audi A4 en A4 Avant: een aangescherpt design en verbeterd bedieningsgemak. Ze zijn sinds deze week te bestellen bij AutoArena Venlo. De marktintroductie vindt plaats in september. vindt plaats in september.

De nieuwe Audi A4 Limousine- en Avant-modellen ogen sportiever dankzij een aangescherpt front met een bredere en vlakkere grille en standaard LED-koplampen. Alle modellen zijn 100 procent connected en het vernieuwde MMI-systeem laat zich bedienen als een smartphone. Audi connect en connect plus geven nu ook toegang tot online Car-to-X diensten, waarmee Audi toegang biedt tot onder andere verkeerslicht- en gevareninformatie. Deze functies maken gebruik van de zwermintelligentie van het Audi-wagenpark én de nieuwste service van Audi: Audi Traffic Light Information. Audi rolt deze nieuwe service stap voor stap verder uit in geselecteerde Europese steden.

Diverse motoren zijn voor extra efficiency uitgevoerd met mild hybrid-technologie. Elke nieuwe Audi A4 beschikt standaard over een automatische transmissie en Audi drive select om de rijmodus te selecteren.

Uitvoeringen
De Audi A4 Pro Line staat aan de basis van het A4-gamma. Daarnaast presenteer Audi twee tijdelijk verkrijgbare special editions: de Launch edition Business en Launch edition Sport.
Voor de Audi A4 Launch edition Business geldt, zolang de voorraad strekt, geen meerprijs ten opzichte van de A4 Pro Line. Ook de Launch edition Sport is een model met een beperkte oplage. De meerprijs ten opzichte van de A4 Pro Line bedraagt €2.970.
Meer informatie over de uitvoeringen van de Audi A4 vindt u hier.

Meer informatie over de nieuwe Audi A4? Kom gerust langs in onze showroom bij AutoArena Venlo. Onze Audi verkoopadviseurs Gijs Verheijden, Roland Brouns en Rick Derks helpen u graag tijdens de zoektocht naar uw perfecte Audi.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

Ook interessant voor jou