De nieuwe Audi A4De Audi A4 word vernieuwd met een ontwerp dat nog meer past bij Audi’s nieuwe design-DNA. Audi verwacht dat de nieuwe A4-modellen deze herfst op de markt verschijnen. Wilt u meer informatie over de nieuwe modellen? Neem dan gerust contact op met AutoArena.

De nieuwe Audi A4 zal verschijnen in drie uitvoeringen: Pro Line, Business edition en S edition. Daarnaast zullen ook de S-modellen en de A4 allroad quattro beschikbaar zijn.

100% Connected

De A4 is 100% connected en het nieuwe MMI systeem is makkelijk bedienbaar. MMI search reageert op tekstinput en stemcommando’s en Audi connect geeft toegang tot online diensten. Doordat de A4 communiceert met de infrastructuur kan de auto bijvoorbeeld zelf aangeven welke snelheid er aangehouden dient te worden om bij het volgende verkeerslicht ‘groen’ te krijgen.

Assistentie

In de Tour-, City- en Park-pakketten combineert Audi geavanceerde assistentiesystemen voor extra comfort, veiligheid, gebruiksgemak en efficiency.

Buitengewone elektrificatie

Bij de marktintroductie deze herfst is er keuze uit zeven turbomotoren met vermogens van 110 kW/150 pk (A4 35 TFSI) tot 225 kW/347 pk (S4 TDI). Vier ervan beschikken over mild-hybrid technologie (MHEV) op basis van een 12V elektrisch systeem. Dit verlaagt het verbruik met maximaal 0,3 l/100 km. Alle motoren voldoen aan de Euro 6d-temp emissienorm. Alle nieuwe A4 modellen worden standaard geleverd met een automatische transmissie (zeventraps S tronic of achttraps tiptronic).

Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe A4-modellen? Herfst 2019 worden de nieuwkomers op de markt verwacht en de exacte specificaties en prijzen worden in aanloop naar de marktintroductie bekend gemaakt.

Ook interessant voor jou