Aantrekkelijke Arteon Business-modellen inclusief gratis DSG


De nieuwe sportieve en stijlvolle modellen van Arteon zijn vanaf nu leverbaar bij AutoArena Venlo. Het gaat hierbij om de Arteon Elegance Business en de Business R. Beide Business modellen beschikken over een digitaal Active Info Display, spraakbediening en 18 inch velgen. Het is tijdelijk mogelijk om de Arteon Business modellen te verkrijgen als DSG-automaat met dubbele koppeling zónder meerprijs. De prijzen van de Arteon inclusief gratis DSG beginnen bij €41.515*.
 
Arteon Elegance Business
 
Als Elegance Business en Business R is de Volkswagen Arteon uitgerust met alles wat een zakelijke rijder zich maar kan wensen.
  • Discover Media-infotainmentsysteem
  • Achterklep met sensor gestuurde opening
  • Digitale Active Info Display
  • Spraakbediening
  • Verkeersbordenherkenning
  • 18 inch Shikai-velgen
Prijzen van de Arteon Elegance Business met DSG beginnen bij €44.925*.
 
Nóg sportiever met de Arteon Business R
 
Voor een nog sportievere uitstraling is de Volkswagen Arteon Business R aangekleed met een R-Line exterieur- en interieurpakket, inclusief met leer en Alcantara beklede stoelen.
De prijzen van de Arteon Business R inclusief DSG beginnen vanaf €46.150*.
 
Wilt u meer informatie over de verschillende Arteon-modellen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom bij AutoArena Venlo. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder.
U kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen: 077 - 320 30 40.
 
Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

Ook interessant voor jou