Audi SQ2: op en top sportief vanaf € 61.110



De Audi SQ2, het sportieve topmodel binnen de Q2-serie, is vanaf januari 2019 leverbaar bij AutoArena voor een vanafprijs van € 61.110*. De Audi SQ2 onderscheidt zich met een markant uiterlijk en topprestaties van de 221 kW/300 pk sterke 2.0 TFSI-krachtbron.

De Audi SQ2 is in alles een topmodel: zijn styling is markant-sportief en hij biedt volop rijplezier dankzij de 221 kW/300 pk sterke 2.0 TFSI benzinemotor, de S tronic-transmissie met dubbele koppeling, quattro vierwielaandrijving en het S sportonderstel. De prestaties zijn van topniveau.

Sportief compleet

Reeds in standaardtrim komt de sportiviteit van de SQ2 perfect naar voren. Zo beschikt hij over Audi S-accenten als de 18 inch lichtmetalen velgen, buitenspiegels in aluminiumoptiek en sportstoelen die zijn bekleed met een combinatie van leder en stof. Het interieur heeft een zwarte dakhemel en afwerkingsaccenten van (geborsteld) aluminium. Dankzij Audi drive select kan de bestuurder voor elke rit de gewenste rijmodus selecteren. Ook standaard zijn de comfortairconditioning, het bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay en de middenarmsteun vóór. Diefstalalarm is inbegrepen en dat geldt ook voor trekhaakvoorbereiding, LED-koplampen en LED achterlichten met dynamische richtingaanwijzers.

Elke Audi SQ2 is geheel naar eigen smaak samen te stellen. Zo is hij er met het Pro Line Plus pakket (meerprijs € 3.600).

Specifieke SQ2-pakketten

Speciaal voor dit topmodel is er het Audi SQ2 exterieurpakket (meerprijs: € 2.500). Dit omvat het optiekpakket zwart, zwarte blade en buitenspiegels, een speciale dakspoiler, ‘quattro’-aanduiding op de flanken, uitlaatsierstukken in zwart-chroom en gedeeltelijk gepolijste 19 inch gegoten lichtmetalen velgen. Het SQ2 interieurpakket (meerprijs € 2.500) is de perfecte aanvulling. Inbegrepen hierbij zijn zwarte fijnnappalederen bekleding met een binnenbaan in magmarood ruitstiksel, een grijze accentstreep en rode stiksels. De decoratielijsten zijn verlicht met het ambiente lichtpakket en de aandacht voor detail blijkt uit de sleutelcover met SQ2-logo.

Voor de Audi SQ2 is ook een groot aantal individuele opties beschikbaar zoals een ruime keuze uit lichtmetalen velgen, onder meer van Audi Sport. Zelfs een kleur naar wens kiezen behoort ook tot de mogelijkheden.

De Audi SQ2 is per direct te bestellen en staat vanaf januari 2019 bij AutoArena Venlo.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

Ook interessant voor jou