Audi A6 nu ook met 45 TFSI viercilinder benzinemotor



De Audi A6 Limousine en Avant zijn nu ook leverbaar met een viercilinder benzinemotor. De nieuwe, direct ingespoten tweeliter turbomotor is goed voor 180 kW/245 pk en is standaard gekoppeld aan de comfortabele en efficiënte S tronic-automaat met dubbele koppeling. De Audi A6 Limousine 45 TFSI is leverbaar vanaf € 65.860*. De levering start begin 2019.

Traditioneel kiest bijna tweederde van alle Nederlandse Audi A6-klanten voor een uitvoering met benzinemotor. De 2,0-liter TFSI in de nieuwe A6 Limousine en A6 Avant is goed voor 180 kW/245 pk en zorgt daarmee voor aansprekende prestaties. De acceleratie van 0-100 km/u vergt 7,0 seconden (Limousine), de topsnelheid bedraagt 250 km/u. Bovendien is de krachtbron efficiënt. De standaard zeventraps S tronic-automaat is comfortabel en efficiënt doordat hij vrijwel zonder onderbreking van aandrijfkracht schakelt. Standaard worden de A6 Limousine en A6 Avant 45 TFSI geleverd met voorwielaandrijving – quattro vierwielaandrijving is optioneel.

Een A6 op maat

Voor de nieuwe Audi A6 45 TFSI hebben klanten om te beginnen keus uit drie uitvoeringen: basis, design en sport. Altijd standaard zijn onder meer LED-koplampen en -achterlichten, 18 inch lichtmetalen velgen, MMI navigatie, Audi connect diensten, het bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay, volautomatische airconditioning, diefstalalarm en veiligheidssystemen als lane departure warning, pre sense front en pre sense basic. Verder individualiseren kan onder meer met de Pro Line-, Pro Line Plus- en Pro Line S-pakketten.

De Audi A6 Limousine 45 TFSI is leverbaar vanaf € 65.860*, de A6 Avant 45 TFSI is te bestellen vanaf € 69.260* bij AutoArena. U kunt van maandag t/m zaterdag contact met ons opnemen of langskomen in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Ook interessant voor jou