De volledige OCTAVIA COMBI, KAROQ en SUPERB Clever Editions



ŠKODA pakt uit: de OCTAVIA COMBI, KAROQ en SUPERB (Hatchback en Combi) zijn er nu ook als extra compleet uitgevoerde én scherp geprijsde Clever Edition. Dat betekent vele aantrekkelijke extra’s, waarbij het klantvoordeel flink kan oplopen.

OCTAVIA COMBI Clever Edition

Met de OCTAVIA COMBI Clever Edition introduceert ŠKODA een aantrekkelijk uitgeruste en geprijsde variant voor met name de zakelijke rijder. Kenmerkend voor de Clever Edition-uitrusting zijn bijvoorbeeld zaken als Navigatie Amundsen met 8 inch kleuren touchscreen, voorstoelen met stoelverwarming en speciale half leder/half stof bekleding, extra donker getinte ramen achter (Sunset), een multifunctioneel 3-spaaks sportstuur, een MaxiDOT boordcomputer met kleurenscherm, LED-achterlichten en chroomomlijsting rond de ramen.

Het totale voordeel op de extra uitrusting van de OCTAVIA COMBI Clever Edition bedraagt € 2.200 euro, en zelfs € 2.900 in combinatie met de tijdelijke inruilpremie van € 700. De ŠKODA OCTAVIA COMBI Clever Edition met 1.6 TDI (85 kW/116 pk) dieselmotor is er bijvoorbeeld vanaf € 31.990* of € 224 bijtelling per maand. Een 7-traps DSG-automaat kent een meerprijs van slechts € 1.290.

KAROQ Clever Edition

“Elke KAROQ heeft al een zeer complete standaarduitrusting, maar de KAROQ Clever Edition vormt de overtreffende trap. Zo is hij op en top digitaal en connected dankzij Navigatie Amundsen met 8 inch kleuren touchscreen, Bluetooth telefoonvoorbereiding inclusief WLAN en Phonebox met draadloos opladen, DAB digitale radio en 1 jaar ŠKODA Connect – Infotainment Online, Smartlink+ en lifetime Mapcare” zegt verkoopleider Bart Symons. Ook andere uitvoeringsdetails zoals de Climatronic airconditioning, parkeersensoren voor en achter, regensensor en voice control stembediening zorgen voor maximaal comfort en gemak. En daarbij zijn ook 16-inch lichtmetalen velgen Castor, zilveren dakrailing en extra donker getinte ramen achter (Sunset) standaard. De uitvoering met DSG-transmissie heeft bovendien treeplanken opzij.

De ŠKODA KAROQ Clever Edition is uitsluitend leverbaar met de efficiënte en krachtige (85 kW/115 pk) 1.0 TSI benzinemotor. Met handgeschakelde versnellingsbak is hij er vanaf € 29.790* en met de automatische DSG-transmissie met dubbele koppeling vanaf € 32.590*.

SUPERB Clever Edition

Zowel de ŠKODA SUPERB Hatchback als Combi is er als extra complete en luxe Clever Edition. Inbegrepen zijn bijvoorbeeld het Navigatiesysteem Amundsen met de eerder genoemde online mogelijkheden, parkeersensoren voor en achter, Bi-Xenon-verlichting, elektrische verstelbare bestuurdersstoel, 17-inch lichtmetalen velgen Stratos, een elektrisch bediende achterklep en een panoramisch schuif-/kanteldak.

De SUPERB Clever Edition is er met de 1.4 TSI Greentech benzinemotor (110 kW/150 pk) met cilinderuitschakeling of de 1.6 TDI Greentech diesel (88 kW/120 pk). De SUPERB Combi 1.6 TDI Greentech Clever Edition is er met keuze uit een handgeschakelde zesversnellingsbak of de zeventraps DSG-transmissie. De overige Clever Editions worden standaard geleverd met de comfortabele en efficiënte DSG-automaat.

De prijzen beginnen bij € 36.390* voor de SUPERB Combi 1.6 TDI Greentech Clever Edition met zesversnellingsbak. De SUPERB Hatchback 1.4 TSI Greentech Clever Edition 7-DSG is er vanaf € 36.990*. Met de SUPERB Clever Edition kiezen klanten een voordeel van maximaal € 7.360. En dat kan verder oplopen doordat de ŠKODA-dealer een inruilpremie van € 700 hanteert.

Voor meer informatie over de ŠKODA Clever Editions en alle andere ŠKODA modellen kunt u terecht bij onze vestiging in Venray.
De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Genoemde consumentenadviesprijzen gelden vanaf 1 januari 2018 en zijn inclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Zie voor kosten en verkoopinformatie skoda.nl.

Ook interessant voor jou