De nieuwe Volkswagen TouaregDe nieuwe Volkswagen Touareg is een statement op het gebied van design, innovatieve technologie, rijdynamiek en comfort. Hij beschikt over Innovision Cockpit, vierwielbesturing en 4-corner luchtvering. Deze nieuwe Volkswagen staat nu in de showroom bij AutoArena Venlo en is leverbaar vanaf €79.750.

Innovision Cockpit

De Innovision Cockpit is een digitaal bedieningsconcept dat een 12 inch instrumentenpaneel combineert met een 15 inch display van het nieuwe ‘’Discover Premium’’-infotainmentsysteem. Door middel van dit systeem zijn er nog nauwelijks knoppen of schakelaars nodig op het dashboard. Het systeem kan verregaand naar eigen wensen worden ingesteld.

Assistentiesystemen

De nieuwe Touareg beschikt over een groot aantal assistentiesystemen: Night Vision, Road Work Lane Assist met Traffic Jam Assist en Cross Traffic Assist. Bovendien is de nieuwe SUV ook leverbaar met een head-up display, elektromechanisch aangestuurde rolstabillisatoren en ‘’IQ’’ Matrix LED-koplampen.

Actieve vierwielsturing en 4-corner luchtvering

Met de (optioneel verkrijgbare) actieve vierwielsturing is de Touareg een van de meest wendbare SUV’s in zijn klasse. De rijervaring wordt nog verder verbeterd door de 4-corner luchtvering. Dit systeem kent vier standen: Normal, Comfort, Off-road en Special off-road.

Groter, ruimer én lichter

De nieuwe generatie Touareg is breder en langer dan zijn voorganger. De binnenruimte en bagageruimte zijn hierdoor toegenomen, maar ondanks deze toename is de Touareg niet zwaarder geworden. Hij wordt leverbaar met drie verschillende V6 turbomotoren en mag ongeacht de keuze van de motorisering 3.500 kilogram trekken.

Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven om op de hoogte te blijven van het nieuws over deze nieuwe Volkswagen SUV. Ook kunt u altijd bij AutoArena terecht voor meer informatie.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

Ook interessant voor jou