Volkswagen Polo nu ook met sportieve R-Line pakkettenDe nieuwe Volkswagen Polo is nu ook leverbaar met sportieve R-Line exterieur- en interieurpakketten tegen een aantrekkelijke prijs. Voor meer informatie kunt u terecht bij AutoArena Venlo.
Het R-Line pakket beschikt over dynamisch gestylde R-Line bumpers, een R-Line grille en dakspoiler. Het pakket is leverbaar op de Comfortline (Business) en de Highline en heeft een vanafprijs vanaf €584.

Speciaal voor de Polo Highline is er een extra uitgebreid R-Line pakket beschikbaar. Dit pakket beschikt niet alleen over de R-Line exterieurstyling, maar ook over de mooie ‘Sebring’ 16’’ lichtmetalen velgen. In het pakket zit ook een speciaal R-Line interieur dat voorzien is van een zwarte dakhemel, sportieve bekleding en het multifunctionele en met leder beklede R-Line sportstuur. Onze Volkswagen verkoopadviseurs vertellen u graag meer over dit sportieve pakket.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Ook interessant voor jou