Nu leverbaar: SEAT Virtual Cockpit
SEAT Virtual Cockpit is een digitaal instrumentenpaneel en is nu beschikbaar voor de Leon en Ateca bij AutoArena Venlo. Later dit jaar verschijnt het ook voor de SEAT Ibiza en Arona.

De SEAT Virtual Cockpit geeft het interieur van SEAT een extra hightech accent. Het bevindt zich in het blikveld van de bestuurder, wat het rijden een stuk makkelijker maakt.

In het digitale instrumentenpaneel zijn alle functies van de auto gebundeld zoals, de snelheid, de afgelegde afstand, tijd en temperatuur. Er kan door de bestuurder zelf worden ingesteld wat het scherm weergeeft. De Virtual Cockpit draagt zo bij aan een gepersonaliseerde rijervaring en tegelijkertijd verhoogt hij het gebruiksgemak en de veiligheid.

De SEAT Virtual Cockpit wordt standaard geleverd op de Leon CUPRA 300 en is tegen een meerprijs van € 400 beschikbaar op de Leon- en Ateca Business Intense of uitvoeringen die voorzien zijn van een Upgrade Professional pakket. Verkoopadviseur Nick Brouwer vertelt u graag meer over SEAT Virtual Cockpit.

Meer informatie? Klik hier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Ook interessant voor jou