De nieuwe Audi A5 Coupé en Audi Q5 nu in de showroom

Ontdek het volledig nieuwe design, de geavanceerde rijassistentiesystemen en het gebruiksvriendelijke infotainment van deze modellen zelf tijdens een proefrit.

De nieuwe Audi A5 Sportback overtreft elke verwachting. Als geen ander combineert hij de sportieve elegantie van een Coupé met de functionaliteit en ruimte van een Avant. Hij is bijzonder fraai om te zien, met een krachtig en vloeiend silhouet en een karakteristiek golvende schouderlijn. Onder dit mooie uiterlijk verbergt deze vijfdeurs bolide geavanceerde rijassistentiesystemen en entertainmentfeatures. Naast de Audi A5 Sportback, zijn ook de nieuwe Audi A5 Coupé en Cabriolet te bestellen. Bekijk alle details.

De toekomst is nu. Kies voor de nieuwe Audi Q5 en ervaar direct het rijcomfort, sportief design en dynamische rijeigenschappen. Waarom wachten? Ervaar de soepele aandrijflijn en geniet van de optionele adaptive air suspension. De innovatieve Audi virtual cockpit en tal van hightech vernieuwingen maken van de nieuwe Q5 een compromisloze alleskunner die aansluit bij de eisen van nu. Tijdelijk ook verkrijgbaar als Launch Edition. Bekijk alle details.

Ook interessant voor jou