Audi breidt uit: Meerdere uitvoeringen van de e-tron beschikbaar



Audi breidt de e-tron serie, met aantrekkelijke prijzen, uit voor de Audi e-tron en Audi e-tron Sportback. De e-tron edition staat aan de basis van het gamma en is leverbaar vanaf €62.700* of €295** netto bijtelling per maand. Ook is de compleet nieuwe Audi e-tron Sportback direct te bestellen in vier varianten: de 50 en 55 edition, Business edition, Business edition Plus en S edition. De e-tron Sportback edition is leverbaar vanaf €65.100* of €317** netto bijtelling per maand.

De opbouw van de e-tron Sport is gelijk aan die van de Audi e-tron. De Audi e-tron 50 quattro heeft dan ook een vermogen van 230 kW en een koppel van 540 Nm. Hij accelereert in 6,8 seconden van 0-100 km/u en heeft een maximum snelheid van 190 km/u. met 120 kW is het accupakket van 71 kWh binnen een half uur tot 80% procent op te laden. Verder bevat de e-tron Sportback 50 quattro een WLTP-actieradius van 341 km***. Bij de e-tron Sportback 55 quattro is het vermogen 264 kW en de koppel 561 Nm. Dit kan in de boostmodus zelfs oplopen tot een vermogen van 300 kW en een koppel van 664 Nm. De acceleratie van 0-100 km/u is 6,6 seconden en in de boost-modus 5,7. De topsnelheid bedraagt 200 km/u. Een actieradius van 409 km is mogelijk met het accupakket van 95 kW volgens WLTP***. Verder is snelladen mogelijk indien er gebruik wordt gemaakt van 150 kW gelijkstroom, waarmee een half uur laden de auto tot 80% oplaadt.

Uitvoeringen

Met de aantrekkelijke edition-modellen voor de e-tron en e-tron Sportback wordt de beschikbaarheid van de Sportback gevierd. Er is zowel een e-tron Sportback 50 quattro als een 55 quattro verkrijgbaar. LED-koplampen en –achterlichten, MMI navigatie plus met Audi touch respons, Audi virtual cockpit, diefstalalarm, adaptieve luchtvering, volautomatische airconditioning, parkeerhulp plus en een elektrisch bedienbare achterklep zijn standaard bij deze modellen inbegrepen. De Audi e-tron 50 quattro edition is leverbaar vanaf €62.700* en voor €295** netto bijtelling per maand te rijden. Voor de Audi e-tron Sportback 50 quattro geldt een prijs van €65.100* en een netto bijtelling vanaf €317** per maand.

Business edition: Volledig uitgerust

Zowel de Audi e-tron als de Audi e-tron Sportback (50 en 55 quattro) zijn leverbaar in een Business edition. Deze modellen bevatten, buiten de inbegrepen features van de 50 en 55 quattro, ook nog advanced exterieur, metallic lak, elektrisch verstelbare stoelen voor en elektrisch inklapbare, verwarmde en automatisch dimmende buitenspiegels. Daarbij is de auto ook nog uitgerust met een lichtpakket (wit), zwart glas-optiek met haptische feedback voor het dashboard en in carosseriekleur uitgevoerde afwerkingsdelen. Ook is er sprake van een aluminium dakreling bij de Audi e-tron Business edition, die niet bij de Sportback beschikbaar is.

Business edition Plus: Nog meer luxe


De Business edition Plus-uitvoeringen zijn de nog luxere uitvoering van de Business edition modellen. Bij deze uitvoering zijn twinlederen bekleding, verwarmbare voorstoelen, een glazen panoramadam en de Audi smartphone interface standaard inbegrepen. In het aanwezige assistentiepakket ‘Tour’, die zorgt voor maximale veiligheid, komen veel geavanceerde assistentiesystemen samen.

S edition: Samensmelting van luxe en sportiviteit 

De S in S edition staat voor de meest sportieve manier om een Audi e-tron of Audi e-tron Sportback te rijden. In deze uitvoering smelt de sportiviteit van de S line samen met de luxe van de Business edition Plus modellen. De auto valt onder andere op door de 20 inch lichtmetalen velgen in ‘5-arm dynamiek-design. Het sportieve uiterlijk van de S line is zichtbaar aan de binnenkant vanwege de decorlijsten die geborsteld zijn in donker aluminium, sportstoelen met S line-logo en bekleding in leder/alcantara.

Alle editions van de Audi e-tron en Audi e-tron Sportback zijn nu bij ons te bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs en worden geleverd vanaf april. Om het elektrisch rijden nog gemakkelijker te maken, worden alle e-tron en e-tron Sportback-modellen standaard geleverd met het uitgebreide Audi e-care dienstenpakket.

Heeft u interesse in of vragen over een van de Audi e-tron (Sportback) modellen? Neem dan gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs van Audi of bezoek onze Audi showroom in Venlo. 

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie autoarena.nl

** Fiscale bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelastingpercentage van 49,5%.

*** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Ook interessant voor jou