Meer Audi’s e-tron voor AutoArena met slechts 4% bijtelling.

De Audi e-tron is in Nederland een groot succes. Door de vele verkopen zijn er extra e-trons naar Nederland gehaald. De extra e-trons zijn dit jaar nog te rijden, dus met slechts 4 procent fiscale bijtelling, vanaf € 280 netto per maand***.De Audi e-tron 50 quattro is enkele maanden geleden gelanceerd. Deze lichtere versie heeft net als de e-tron 55 quattro een elektromotor op de voor- en achteras. Deze 230** kW sterke SUV heeft een maximumkoppel van 540** Nm en accelereert in 7,0** seconden van 0 naar 100 km/u. Met z’n 71 kWh sterke accu biedt hij een bereik van meer dan 300 kilometer**.

De Audi e-tron 50 is verkrijgbaar vanaf € 71.900*. De e-tron is de afgelopen maanden met name interessant geweest voor zakelijke rijders. Dit komt door de gunstige, lage bijtelling van slechts 4 procent en de hoogwaardige kwaliteit van de e-tron.

Goed nieuws dus voor zakelijke rijders. De nieuwe e-trons 50 en 55 quattro zijn nog vóór 1 januari 2020 te rijden, inclusief slechts 4 procent bijtelling gedurende de komende vijf jaar.

Kijk op de modellen voor meer informatie over de Audi e-tron 50 quattro en Audi e-tron 55 quattro.

Heeft u vragen over of interesse in de Audi e-tron? Neem dan gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs of kom langs in onze Audi Showroom in Venlo.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

**) De waarde met betrekking tot de actieradius en overige technische gegevens zijn voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Fiscale bijtelling gebaseerd op consumentenadviesprijs van € 71.900 en een inkomstenbelastingpercentage van 51,75%.

Ook interessant voor jou