Audi Q3 Sportback 35 TFSI vanaf € 50.860

Audi heeft de compacte voor cross-over voor een breder publiek bereikbaarder gemaakt met de Audi Q3 Sportback 35 TFSI. De Audi Q3 Sportback 35 TFSI is verkrijgbaar vanaf € 50.860.

Enkele maanden geleden is de Q3 Sportback geintroduceerd. De Sportback combineert de functionele eigenschappen en het gebruiksgemak van de Q3 met de stijlvolle looks van een dynamische coupé.

De Audi Q3 Sportback 35 TFSI is voorzien van een 1.5 TFSI benzinemotor met 110 kW/150 pk. De Q3 Sportback 35 TFST heeft een laag gemiddeld verbruik (5,7-6,0 l/100 km; CO2: 130-137 g/km)**, dit komt mede door het conto van Cylinder on Demand-technologie (COD, cilinderuitschakeling). De 1.5 TFSI is standaard gekoppeld aan 7-traps S tronic-automaat met dubbele koppeling. Deze koppeling dirigeert de aandrijfkracht naar de voorwielen.

De Q3 Sportback 35 TFSI is per direct leverbaar vanaf € 50.860*. De Q3 Sportback 35 TFSI komt in drie uitvoeringen: Pro Line, de luxe Pro Line Business en de extra sportieve Pro Line S.

Heeft u vragen over of interesse in de Audi Q3 Sportback 35 TFSI? Neem dan gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs of kom langs in onze Audi Showroom in Venlo.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.
**) De genoemde verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode. Afhankelijk van meeruitvoeringen, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, milieu-invloeden, conditie van de auto en rijstijl kunnen in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die hiervan afwijken.

Ook interessant voor jou