ŠKODA CITIGOe iV rijden vanaf 279,-


De ŠKODA CITIGOe iV maakt elektrisch rijden écht bereikbaar en is nu te bestellen vanaf € 23.290*. De eerste exemplaren arriveren begin 2020 in Nederland.

Er is een grote belangstelling voor de emissievrije stadsauto, en dat is begrijpelijk. De CITIGOe iV is met zijn grote range, aantrekkelijke vanafprijs en Private Lease-tarieven een écht bereikbare elektrische auto. Een voordeel voor u is dat voor elektrische auto’s geen wegenbelasting hoeft te worden betaald. Niet alleen zijn de onderhoudskosten al inbegrepen in de aanschafprijs, ook het laden van een elektrische auto kost minder dan het tanken van een auto die rijdt op benzine.

Houd mij op de hoogte


De elektromotor

De krachtige elektromotor heeft een vermogen van 61 kW en een maximumkoppel van 210 Nm. De CITIGOe iV heeft een maximale actieradius van 260**** kilometer en heeft een 36,8 kWh sterke batterij. De vanafprijs van de CITIGOe iV Ambition is € 23.290*. Voor de luxe Style is de vanafprijs € 24.540*. De CITIGOe iV heeft een topsnelheid van 130 km/u.

Praktisch

De CITIGOe iV biedt veel ruimte. De stadsauto biedt namelijk plek voor vier en heeft een bagageruimte van 250 liter. Oor de achterbank neer te klappen wordt dat zelfs 923 liter.

Design

De CITIGOe iV heeft een vernieuwd design en hightech features. De grille en geïntegreerde mistlamoen zijn opnieuw ontworpen en het interieur is voorzien van een vernieuwd dashboard en unieke afwerkingsdetails. De CITIGOe iV is leverbaar in twee uitvoeringen: de Ambition en de extra luxe Style. Voor meer informatie over de uitvoeringen klik hier.

Snelladen met de CITIGOe iV

De CITIGOe iV is op verschillende manieren op te laden. Door middel van Combined Charging (standaard op alle uitvoeringen) is de accu in één uur tijd van volledig leeg tot 80% op te laden bij een snellaadstation. Met een wisselstroomwallbox (7,2 kW) is een volledig lege accu in vier uur tijd voor 80% opgeladen.
Met de speciale Shuttel laadpas kan niet alleen bij 70.000 laadpalen worden geladen, maar kan ook gebruik worden gemaakt van andere vormen van mobiliteit, zoals deelauto’s, een taxi of het OV. De laadoplossingen en Shuttel laad- en mobiliteitspas zijn ook te verkrijgen in combinatie met de ŠKODA Private lease. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand en wordt je van a tot z ontzorgd in elektrisch mobiliteit.

Houd mij op de hoogte


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie www.ŠKODA .nl.
**) Private Lease: Getoonde vanafprijzen inclusief BTW bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Wijzigingen voorbehouden.
***) Fiscale bijtelling 8% gebaseerd op fiscale waarde van € 22.320 en een inkomstenbelastingpercentage van 37,35%.
****) Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Ook interessant voor jou