Nu te bestellen: Audi RS Q3 en RS Q3 Sportback

De Audi RS Q3 en RS Q3 sportback zijn per direct te bestellen bij de Audi-dealer. De sportiviteit van beide modellen is te danken aan de 294 kW/400 pk sterke vijfcilinder TFSI. De RS Q3 heeft een vanafprijs van €102.610* en de vanafprijs van de RS Q3 Sportback is €104.110*. De levering start eind dit jaar.

De twee RS Q3-modellen van Audi Sport vallen op door de glanzed zwarte grille, verbrede wielkasten en het uitlaatsysteem met twee grote ovalen uitlaatpijpen, die kenmerkend zijn voor een RS. Beide modellen maken gebruik van de negenvoudig International Engine of the Year: de 2,5-liter vijfcilinder TFSI met een vermogen van 294 kW/400 pk en een koppel van 480 Nm. De motor is standaard gekoppeld aan een 7-traps S tronic-automaat met quattro wielaandrijving. Bij beide modellen is de acceleratie van 0-100 km slechts 4,5 seconden en bedraagt een topsnelheid van 250 km/u. De topsnelheid kan op verzoek verhoogd worden naar 280 km/u. Het sportonderstel met 20 inch lichtmetalen velgen, progressieve steering en Audi drive select dragen bij aan het rijplezier.

Sportiviteit en comfort
De RS Q3 en RS Q3 Sportback hebben een sportief uiterlijk met veel ruimte en een complete standaarduitrusting. De Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus met verkeerstekenherkenning, stoelverwarming, Comfort Key, full LED-koplampen en achterlichten en parkeerhulp voor en achter zijn standaard inbegrepen. Met de RS designpakketten en het maatwerk van Audi exclusive zijn de RS Q3-modellen naar eigen smaak te stylen.

Dit jaar nog te rijden

De RS Q3 en RS Q3 Sportback zijn nu bij de Audi dealer te bestellen. De RS Q3 is er vanaf €102.610* en de RS Q3 Sportback vanaf €104.110*. De RS Q3 is dit jaar nog te rijden aangezien de levering start in december.

Heeft u interesse in of vragen over de RS Q3 of RS Q3 Sportback? Neem gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs of bezoek onze Audi Showroom te Venlo.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

Ook interessant voor jou