Nu beschikbaar: de Transporter 6.1


Sinds deze week staat de Transporter 6.1 bij ons in de showroom. Ervaar nu de nieuwste versie van het icoon. Het frisse design, de nieuwste technologie en de rijke uitrusting komen tegen aantrekkelijke prijzen. De Transporter 6.1 is al leverbaar vanaf € 18.550*.

Assistentiesystemen

De Volkswagen Transporter 6.1 komt met tal van nieuwe assistentiesystemen, zoals Lane Assist, Park Assist en Trailer Assist. Het nieuwe model is ook leverbaar met Rear Traffc Alert en Side Protection. Het optionele Adaptive Cruise Control beschikt nu in combinatie met de DSG-transmissie over een Stop-and-Go-functie.

Comfort
Het volledig nieuwe dashboard heeft nog meer opbergruimtes dan zijn voorganger. De Transporter 6.1 tilt het comfort in de cabine naar een nog ongekend niveau. Het dashboard is voorzien van een ‘Digital Cockpit’. Met de nieuwe laadmogelijkheid kunnen extra langere goederen nu tot onder de tweezitsbank aan de bijrijderszijde worden geschoven. De Transporter 6.1 heeft nu ook een 230V stopcontact bij de bestuurdersstoel.

Design

Het design van de Transporter 6.1 is ook vernieuwd. Het front is opnieuw vormgegeven en een opvallend kenmerk is de grotere grille. De Transporter is er met vier nieuwe velg-designs, vijf nieuwe exterieurkleuren en zeven nieuwe two-tone-lakkleuren.

Modellen

De Volkswagen Transporter 6.1 is als bestelwagen te specificeren als Economy Business, Basis, Comfortline, Highline en de zeer luxe Bulli. Meer informatie over de modellen? Klik hier.

De Transporter 6.1 biedt een riante keuze uit carrosserievarianten. Hij is er als Bestelwagen, Dubbele Cabine, Kombi, Pick-uo en binnenkort als Chassis voor opbouw van maatwerkoplossingen. Afhankelijk van de uitvoering is hij verkrijgbaar met de vernieuwde 2.0 TDI-motoren met 66 kW/90pk, 81 kW/110 pk, 110 kW/150 pk of 146 kW/199 pk, al dan niet in combinatie met een DSG-transmissie of 4MOTION-aandrijving.

Heeft u vragen over of interesse in de Volkswagen Transporter 6.1? Neem dan gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs of kom langs in onze Volkswagen Bedrijfswagens showroom in Venlo.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld exclusief BTW en BPM, en inclusief kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie: autoarena.nl.


Ook interessant voor jou