ŠKODA Octavia nu met maximaal € 5.000 voordeel!


De OCTAVIA EN OCTAVIA Combi zijn nu scherp geprijsd uit en uit voorraad leverbaar. Het voordeel kan oplopen tot maar liefst € 5.000. De OCTAVIA 1.5 TSI wordt zelfs tijdelijk geleverd met DSG-automaat zonder meerprijs.

Een ongekend ruimteaanbod, een complete uitrusting én veel Simply Clever-details gaan samen met een aantrekkelijke prijsstelling. Value for money is namelijk een belangrijke pijler onder het succes van de twee modellen. De prijzen zijn nu extra aangescherpt en kunnen oplopen tot maximaal € 5.000, dit is afhankelijk van het gekozen model.

Voordeel

De OCTAVIA Hatchback 1.0 TSI (85 kW/115 pk) Ambition Business met zeventraps DSG-transmissie is er nu vanaf € 25.390* in plaats van € 27.390*, uw voordeel hierbij is € 2.000. Bij de OCTAVIA Hatchback 1.6 TDI DSG Ambition Business is het voordeel momenteel € 3.500 en voor de OCTAVIA Combi 1.6 TDI DSG Sport Business zelfs € 4.000.

Bij de OCTAVIA Combi loopt het maximale voordeel voor de Ambition Business- en Clever Edition-uitvoeringen op tot € 3.500 en voor de Sport Business- uitvoeringen tot € 4.000. Op de luxe Style Business-uitvoering loopt het voordeel zelfs op tot € 5.000.

Vandaag besteld, (over)morgen genieten

De OCTAVIA voorraad-modellen zijn zeer scherp geprijsd en kunnen snel uit voorraad geleverd worden. Dit betekend vandaag besteld, (over)morgen genieten van de OCTAVIA.

DSG-transmissie zonder meerprijs

De modellen met de krachtige en efficiënte 1.5 TSI Greentech benzinemotor (115 kW/150 pk) zijn ook tijdelijk in 2020 zonder meerprijs leverbaar met de automatische zeventraps DSG-transmissie met dubbele koppeling.

Heeft u interesse in of vragen over deze actie? Neem gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs of kom gerust langs bij onze showroom in Venray.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Ook interessant voor jou