De vernieuwde ŠKODA SUPERB nu bij AutoArena


De vernieuwde SUPERB is nu in Nederland gearriveerd en verkrijgbaar bij AutoArena Venray. De auto heeft een fris design, nieuwe motoren en hightech connectiviteits- en rijassistentiesystemen. Ook wordt de SUPERB leverbaar als zuinige en krachtige plug-in hybride. De Business Edition is er al vanaf € 38.390*.

De nieuwe SUBERB heeft een nog scherpere vormgeving vanwege een bredere grille en LED-koplampen. De achterlichtunits worden door middel van een chromen strip optisch met elkaar verbonden. Het interieur onderscheidt zich door de nieuwe bekledingsmaterialen, chroomaccenten en verlichte opbergvakken.

De SUPERB is voorzien van de nieuwste generatie infotainmentsystemen. Standaard heeft de SUBERB de modernste assistentiesystemen en connectiviteitsfeatures.
De vernieuwde SUPERB wordt tevens leverbaar als plug-in hybride en met de nieuwste EVO TDI-motoren.

Modellen

ŠKODA levert de vernieuwde SUPERB in drie luxe tot zeer luxe uitvoeringen: Business Edition, Sportline Business en L&K executive. Hij is leverbaar als 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI of 2.0 TDI en kan dit jaar nog worden geleverd. De SUPERB iV plug-in hybride zal later dit jaar bestelbaar zijn, gelijktijdig met het bekendmaken van de prijzen.

Heeft u interesse in of vragen over de vernieuwde ŠKODA SUPERB? Neem gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs of kom gerust langs bij onze showroom in Venray.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie autoarena.nl.

Ook interessant voor jou