De nieuwe Golf 8


Op 24 oktober beleeft de achtste generatie van de ‘bestseller’, de golf, zijn wereldpremière in Wolfsburg. De nieuwe Golf 8 is digitaler en meer verbonden dan ooit. Bovendien zit hij boordevol innovaties, verpakt in een uitgesproken design.

In de Golf 8 zijn de sterke punten die de Golf wereldwijd tot een bestseller hebben gemaakt, verder aangescherpt. De Golf krijgt een boost op het gebied van rijeigenschappen, dit komt door een nieuwe range efficiënte motoren en verbeterde ondersteltechnologieën. Tevens zet de golf in op digitalisering en connectiviteit, rijassistentiesystemen en onlinefuncties en –diensten.

De golf blijft van alle kanten herkenbaar, maar wordt qua design dynamischer dan ooit. De nieuwe digitale cockpit en het interieur met zijn frissen kleuren en stoffen bepalen de nieuwe look van het compacte model.

De nieuwe Golf 8 wordt vanaf medio december bestelbaar. De Nederlandse marktintroductie staat gepland in maart 2020.

Heeft u interesse in of vragen over de Volkswagen Golf? Neem gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs of kom gerust langs bij onze showroom in Venlo.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Ook interessant voor jou