De nieuwe Audi Q3 Sportback


De nieuwe Audi Q3 Sportback heeft het gebruiksgemak en de praktische eigenschappen van een SUV met de sportieve krachtige uitstraling en de wendbaarheid van een coupé. De eerste SUV-coupé is een ware lust voor het oog. De Audi Q3 Sportback is vanaf deze herfst beschikbaar in onze showroom in Venlo.

Design

De Audi Q3 Sportback heeft aan de voorkant een octagonale singleframe-grille en luchtinlaten. Aan de zijkant valt het coupésilhouet op. De langgerekte, elegante schouderlijn is namelijk de dynamische basisvorm van het ontwerp. Hierdoor straalt de Audi Q3 Sportback sportiviteit uit. Aan de achterkant is de karakteristieke dalende daklijn, de vlakliggende achteruit en de scherp getekende achterlichten te zien. Led-koplampen zijn standaard op de Audi Q3 Sportback. Optioneel kunt u deze upgraden naar matrix-led-units inclusief dynamische knipperlichten.

De Audi Q3 Sportback heeft een veelzijdig interieur. De achterbank is standaard over 130 millimeter naar voren en naar achteren te verschuiven. De rugleuningen zijn in zeven standen instelbaar en de bagageruimte heeft een inhoud van 530 tot 1.400 liter. Optioneel voorzien wij uw auto van een elektrisch bedienbare achterklep die ook met een voetbeweging onder de achterbumper is te openen.

Het interieur en exterieur is volledig naar uw wens uit te voeren, bijvoorbeeld door het S line-pakket.

Digitale cockpit
In de Audi Q3 Sportback maakt u kennis met de nieuwste infotainmentgeneratie, afkomstig uit het topsegment. Standaard is een 10,25 inch digitaal instrumentenpaneel, optioneel is de ‘Audi virtual cockpit plus’, dit is een 12,3 inch HD-scherm waarop alle informatie haarscherp wordt getoond. Bij de topversie van MMI, namelijk MMI navigatie plus met MMI touch, hoort een 10,1 inch scherm in de middenconsole. De Audi Q3 Sportback is voorzien van diverse aansluitmogelijkheden voor uw mobiele apparaten. Verder kunnen wij u de online toepassingen van Audi Connect aanbevelen.

Veelzijdig

De Audi Q3 Sportback is voorzien van technieken die de dynamiek verbeteren. Een voorbeeld hiervan is het sportonderstel, dat bovendien een goede tractie oplevert. Deze technieken tillen het rijplezier naar een zo hoog mogelijk niveau. De progressief werkende besturing reageert direct, dit is prettig op de bochtige buitenwegen en natuurlijk bij het inslaan van een zijweg. De rijdynamiek beïnvloedt u gemakkelijk via de zes instellingen van Audi drive select. De settings bepalen de werking van motor en transmissie, de stuurbekrachtiging en de elektronisch instelbare dempers. De Audi Q3 Sportback bevat een 169 kW/230 pk sterke 2.0 TFSI of een 110 kW/150 pk sterke TDI. Het gemiddelde brandstofverbruik bedraagt 4,7-7,7 l/100 km en de gemiddelde CO2-emissie 123-174 g/km.

Heeft u interesse in of vragen over de Audi Q3 Sportback? Neem gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs of kom gerust langs bij onze showroom in Venlo.

*Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie www.autoarena.nl

Ook interessant voor jou