Vacature: 1e Autotechnicus VW Bedrijfswagens Venlo

autoarena, volkswagen, audi, skoda, seat

Ter versterking van het team van Arena BedrijfswagenCenter in Venlo, zijn wij per direct op zoek naar een 1e autotechnicus.

Werkzaamheden


Je takenpakket bestaat uit het zelfstandig stellen van diagnoses aan lichte Volkswagen Bedrijfswagens. Je signaleert, controleert en communiceert alle daaruit volgende onderhouds- en reparatie werkzaamheden. Je voert APK keuringen zelfstandig uit. In overleg met de werkplaatschef en serviceadviseur draag je tevens zorg voor een optimale werkplaatsplanning, wat resulteert in hoge klanttevredenheid en rendement. Meedraaien in onze 24-uurs dienst zal deel uitmaken van je dienstrooster.

Functie-eisen


Voor deze fulltime functie zoeken wij een gedreven technisch specialist met leidinggevende capaciteiten. Je bent in het bezit van een MTS Auto-techniek/APK 2 keurmeester diploma en eerste monteursdiploma aangevuld met relevante trainingen en cursussen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over flexibele instelling. Je bent woonachtig in de regio en in het bezit van een rijbewijs. Ervaring is een pre en bekendheid met ons merk geniet de voorkeur.

Wat bieden wij jou


Behalve een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder studie- en opleidingsmogelijkheden, bieden wij een prettige werksfeer in een compleet nieuw Volkswagen Bedrijfswagen pand, met een enthousiast en gedreven team dat voor de winnaarsmentaliteit gaat. Dat blijkt uit de vele topprestaties die ons team de afgelopen jaren heeft weten te behalen.

Sollicitatie 


Als jij je thuis voelt bij onze topmerken en je deze fulltime functie ziet als een nieuwe uitdaging, stuur of mail dan je brief met cv, ter attentie van de afdeling P&O. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Reno Rongen, Manager Aftersales via 077 - 320 30 40.

Klik hier om meteen te solliciteren.

AutoArena
Postbus 3033
5902 RA VENLO
personeel@autoarena.nl

Ook interessant voor jou