Sportief chic: Audi A5 Sportback S line black edition

De Audi A5 Sportback S line black edition heeft de sportiviteit van S line met vele stijlvolle en luxueuze extra’s. De aantrekkelijke en scherp geprijsde edition is per direct verkrijgbaar bij AutoArena met ruim € 11.000 klantvoordeel.
 
Met zijn stijlvolle lijnen, zwarte B-stijl en schuin aflopende daklijn heeft de Audi A5 Sportback en profil het design van een elegante vijfdeurs coupé. Het vloeiende ontwerp komt in de A5 Sportback S line maximaal tot zijn recht dankzij bijvoorbeeld:
  • LED-koplampen
  • 18 inch lichtmetalen velgen
  • S line exterieur met onder andere:
 
o Sportief gestylde voor- en achterbumpers
o S line dorpels
o Een aangezette grille en diffuser
o Verchroomde uitlaatstukken.
 
De sportiviteit van S line onderscheidt zich in het interieur door de vele zwarte accenten. Die sportiviteit wordt verder aangevuld met vele luxe features. Zie www.audi.nl voor meer informatie of loop eens binnen bij onze Audi showroom in Venlo.
 
Stemmig zwart
 
In de nieuwe Audi A5 Sportback S line edition wordt het design van de A5 Sportback nog nadrukkelijker aangezet dankzij tal van stijlvolle zwarte accenten. Zoals hoogglans zwarte raamomlijstingen, raamstijlen en grilleomlijsting en de matzwarte grille en kentekenbalk. Zwarte spiegelkappen en privacy glass vanaf de B-stijl ronden het pakket aan stemmig zwarte accenten af.
 
Aantrekkelijk klantvoordeel, nu te bestellen
 
De nieuwe Audi A5 Sportback S line black edition is niet alleen aantrekkelijk qua looks en uitrusting, maar zeker ook qua prijs. De vele design- en uitrustingsfeatures vertegenwoordigen namelijk een klantvoordeel van ruim € 11.000. Prettig is bovendien dat de A5 Sportback S line black edition te combineren is met alle beschikbare motoren, uiteenlopend van de 35 TFSI tot de 45 TFSI en 45 TDI. De nieuwe, tijdelijk beschikbare special edition is per direct te bestellen bij AutoArena Venlo en is leverbaar vanaf € 50.125*.
 
* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

Ook interessant voor jou