Dit zijn de vele voordelen van een Private Lease via SEAT


Een SEAT leasen als particulier is met Private Lease zo geregeld. Voor een vast bedrag per maand is het een nieuwe SEAT rijden is nu mogelijk zonder dat dit een grote aanbetaling vereist. Een vast maandbedrag, geen onverwachte kosten, geen grote investering in één keer en geen borg; dat is wel zo makkelijk. Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen om een SEAT aan te schaffen.

Steeds meer particulieren kiezen voor SEAT Private Lease en dat is natuurlijk niet zonder reden: de voordelen zijn legio. Je rijdt de nieuwste, door je zelf samengestelde SEAT voor een vast laag maandbedrag en kunt daarbij rekenen op maximale zekerheid. Waar bij een koopauto de verzekering, het onderhoud en de wegenbelasting nog apart moet worden betaald, zijn de kosten bij SEAT Private Lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag. Klanten kiezen zelf de looptijd van 24, 36 of 48 maanden, het eigen risico en het aantal kilometers dat ze per jaar denken te gaan rijden.

Geen zorgen meer


SEAT Private Lease biedt auto’s aan tegen de scherpste all-in prijs. De SEAT dealer regelt onderhoud en reparaties met de beste monteurs, topservice en originele onderdelen. Pechhulp is standaard bij SEAT Private Lease. En wie minder kilometers heeft gereden dan waarvoor is betaald, krijgt geld terug.

Keurmerk


SEAT Private Lease is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk geeft de garantie dat het contract transparant, helder en eerlijk is. Ook makkelijk: aIs het private lease abonnement is afgelopen, dan levert de klant de SEAT weer in. Of leaset natuurlijk weer een andere, splinternieuwe SEAT. Heeft u interesse in het leasen van een SEAT? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

Ook interessant voor jou