De nieuwe Volkswagen e-up!

De nieuwe Volkswagen e-up! heeft een verwachte actieradius van >250* kilometer. Hij wordt begin 2020 in de Nederlandse showrooms verwacht en is vanaf nu te reserveren bij AutoArena in Venlo.

Sinds 2014 is Volkswagen in Nederland succesvol met de volledig elektrische e-Golf en e-up!. De e-up! krijgt een belangrijke update. De nieuwe batterij krijgt bijna twee keer zo veel capaciteit en daarmee wordt de actieradius naar verwachting vergroot tot ruim 250* kilometer. Hiermee maakt Volkswagen elektrisch rijden bereikbaar voor een nóg breder publiek.

Reserveren
De nieuwe e-up! staat vanaf begin 2020 in de Nederlandse showrooms. De definitieve specificaties en prijzen worden in aanloop naar de introductie bekend gemaakt. Nu al geïnteresseerd? Maak uw interesse kenbaar via de speciale e-up! website en wij nemen contact met u op om de reserveringsmogelijkheden te bespreken.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of loop eens binnen in onze showroom in Venlo.

*) Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze indicatieve maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.


Ook interessant voor jou