Hoe goed koelt jouw airco?De zomer staat voor de deur en Nederland trekt eropuit. Laat je airco nu nakijken bij AutoArena en geniet van verkoeling tijdens de warme zomerdagen.

De airco biedt niet alleen verkoeling tijdens een warme zomer, maar voorkomt tevens het beslaan van de ruiten. Daarnaast houdt het uitlaatgassen, stoffen en pollen buiten de auto. Voor een optimale werking adviseren wij de airconditioning eens per drie jaar een onderhoudsbeurt te geven. Dit onderhoud wordt niet standaard meegenomen tijdens het onderhoud van uw auto. Tijdens de warme lentedagen wordt uw airco voor het eerst sinds maanden serieus getest. Bent u niet tevreden over de werking van uw airco, is dit hét moment om uw airco te laten controleren door AutoArena Venlo, Venray of Panningen.

Airco onderhoudsbeurt

Tijdens een airco onderhoudsbeurt controleert wij of alle onderdelen van het aircosysteem functioneren. Er wordt getest of de airco goed koelt en de stof- en pollenfilter wordt geïnspecteerd. Een airconditioning is een gesloten systeem waarin koudemiddel circuleert, dus het mag absoluut niet lekken. Bovendien staat het vloeibare koudemiddel onder hoge druk en dus is het belangrijk dat de drukbeveiliging wordt getest. Het systeem wordt daarbij leeggehaald, ontlucht en opnieuw afgevuld. Om ongewenste geurtjes te voorkomen, omvat de airco onderhoudsbeurt ook een geurbehandeling. Zo rijdt u weer in een frisse auto.

Afspraak maken

Wil je er in de zomermaanden koeltjes bij zitten? Laat dan je airco nakijken door online een afspraak in te plannen via onze werkplaatsplanner of neem telefonisch contact op via 077 – 320 30 40.

Ook interessant voor jou