Volkswagen introduceert Business-uitvoeringen voor T-Roc

 
De T-Roc Business uitvoeringen beschikken over veel comfortabele en luxe extra’s voor een scherpe prijs. De T-Roc Style Business is bestelbaar vanaf € 30.205* en de T-Roc Sport Business R vanaf € 34.705*.
 
De T-Roc Style Business en T-Roc Sport Business R zijn beiden voorzien van een elektrisch bedienbare achterklep en een Executive-pakket met het Discover Media-infotainmentsysteem. De T-Roc Sport Business R onderscheidt zich verder met het R-Line exterieurpakket, 18 inch lichtmetalen velgen in Sebring-design en een sportonderstel.
 
Onze Volkswagen verkoopadviseurs in Venlo vertellen u graag meer over deze nieuwe Business-uitvoeringen.
 
Luxueuze uitrusting
 
Daarbij krijgen de modellen uiteraard ook de vele standaard luxe features van de T-Roc. Zo heeft de T-Roc Style Business onder meer:
  • Adaptive Cruise Control
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Airconditioning
  • Een met leer bekleed multifunctioneel stuurwiel
  • USB-aansluiting
  • Bluetooth-telefoonvoorbereiding.
De T-Roc Sport Business R voegt naast LED-koplampen ook een digitaal instrumentenpaneel, automatische airconditioning, vermoeidheidsherkenning en sfeerverlichting in het interieur toe.
 
Per direct leverbaar
 
Als Style Business is de Volkswagen T-Roc leverbaar met diverse motorvarianten: 1.0 TSI (85 kW/115 pk), 1.5 TSI (110 kW/150 pk), 1.6 TDI (85 kW/115 pk) en 2.0 TDI (110 kW/150 pk). De krachtigste diesel is altijd voorzien van een zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling (optioneel ook op de 1.5 TSI).
 
De T-Roc Sport Business R is te bestellen als 1.5 TSI (110 kW/150 pk) met handbak of DSG en als 2.0 TSI (140 kW/190 pk) met DSG en 4Motion-vierwielaandrijving. Vanaf € 30.205* is er al een Volkswagen T-Roc Style Business. De T-Roc Sport Business R begint bij € 34.705*.
 
Beide modellen zijn per direct bestelbaar bij AutoArena Venlo. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 077 - 320 30 40 of langskomen in onze showroom in Venlo.
 
* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn op basis van de prijzen die geldig zijn per 1 januari 2019, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.

Ook interessant voor jou