Topmodel T-Roc Sport nu ook met 1.0 TSI



Volkswagen T-Roc Sport is tijdelijk ook leverbaar met de 1.0 TSI driecilinder benzinemotor met 85 kW/115 pk. Deze in gelimiteerde oplage geproduceerde T-Roc is zonder meerprijs voorzien van het Sport+ pakket.

De T-Roc Sport is het sportieve topmodel binnen de reeks en combineert veel luxe met extra sportiviteit. Zo is hij standaard uitgevoerd met hightech features als LED-verlichting, adaptieve cruise control, automatische airconditioning (Air Care Climatronic), Radio Composition Media met groot kleuren touchscreen en Mobiele online diensten via Car Net. De T-Roc Sport heeft ook standaard het fraaie Active Info Display, het volledig digitale instrumentarium van Volkswagen.

Het interieur van de Sport is voorzien van Sport-comfortstoelen, rode sfeerverlichting en ‘Gem’ bekleding met witte accenten. Uiterlijk is hij onder meer te herkennen aan 17 inch ‘Kulmbach’ lichtmetalen velgen en een chromen dakreling.
Normaliter levert Volkswagen de Sport vanaf de 110 kW/150 pk TSI, maar tijdelijk is hij er in een gelimiteerde oplage ook met de 85 kW/115 pk sterke 1.0 TSI benzinemotor met handgeschakelde zesbak. Die combinatie maakt de sportief-luxe uitrusting van de Sport nu bereikbaar voor een breder publiek.

Het Sport+ pakket

Wat de exclusieve T-Roc 1.0 TSI Sport ook uniek maakt, is het Sport+ pakket dat zonder meerprijs wordt meegeleverd. Dit pakket onderstreept het dynamische karakter van deze Volkswagen met onder meer rode remzadels, rode sfeerverlichting, rode stiksels voor bekleding en stuur, een zwarte dakhemel, aluminium pedalen en donker getinte ramen achter. Ook heel sportief: de bestuurder kan voor elke rit de ideale rijstand kiezen via Driving Profiles.
De T-Roc 1.0 TSI Sport met Sport+ pakket is leverbaar zolang de voorraad strekt en is er vanaf € 30.350*.

Wilt u de Volkswagen T-Roc graag eens in het echt bekijken of een proefrit maken? Kom dan gerust langs in onze showroom in Venlo.

Ook interessant voor jou