Eindejaarsdeals van ŠKODA: tot € 2.900 voordeelDe Eindejaarsdeals van ŠKODA zijn uiteraard Simply Clever. Tot eind december kan het voordeel op nieuwe voorraadmodellen bijvoorbeeld oplopen tot maar liefst € 2.900. Bovendien zijn er aantrekkelijke inruilpremies op diverse modellen én scherp geprijsde private lease-deals in combinatie met € 500 gratis brandstof.
In aanloop naar de jaarwisseling is er bij ŠKODA volop voordeel op een nieuwe KAROQ of KODIAQ SUV, alsmede op de OCTAVIA en SUPERB. Het voorraadvoordeel kan daarbij oplopen tot zelfs € 2.900 voor een KAROQ Clever Edition, die er al is vanaf € 199 bijtelling per maand. De actie is geldig tot en met 28 december of zolang de voorraad strekt.

Inruilpremie tot € 1.500

Wie een gebruikte auto inruilt op een nieuwe ŠKODA profiteert bovendien tijdelijk van een aantrekkelijke inruilpremie die kan oplopen tot zelfs € 1.500 voor de FABIA 1.0 MPI. Ook op de CITIGO, andere FABIA-uitvoeringen en de RAPID SPACEBACK gelden érg aantrekkelijke inruilpremies.

Private Lease inclusief brandstofpas

Klanten die een nieuwe ŠKODA via ŠKODA Private Lease gaan rijden, profiteren tijdens de Eindejaarsdeals eveneens van een extra scherpe deal. Private leasen kan bij ŠKODA al vanaf € 199 per maand* voor een CITIGO, voor € 229 per maand* voor een FABIA HATCHBACK of € 299 per maand* voor bijvoorbeeld de RAPID SPACEBACK. Tijdelijk wordt dat aanbod nog interessanter dankzij de gratis brandstofpas t.w.v. € 500 bij inzet van een nieuwe voorraadauto via ŠKODA Private Lease. Dat betekent dat nu niet alleen de auto, onderhoud, banden, verzekering, wegenbelasting en reparaties zijn inbegrepen, maar ook de brandstof!

Kom gerust eens langs bij AutoArena Venray om het aanbod te bekijken. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om u van informatie te voorzien.

Ook interessant voor jou