De Audi e-tron Charging ServiceAudi e-tron Charging Service is een premium laadservice met ruim 72.000 laadpunten in 16 EU-landen. Via een kaart of de myAudi app heeft u toegang tot alle laadpunten.

De Audi e-tron biedt een actieradius van ruim 400 km volgens de nieuwe, realistische WLTP-cyclus en dat is ruim voldoende voor dagelijks gebruik van de auto. Door de e-tron Charging Service wordt het laadproces nu ook nog sneller en simpeler dan ooit tevoren.

Met de e-tron Charging Service biedt Audi zijn klanten toegang tot zo’n 80% van alle openbare laadstations in Europa. Bij de marktintroductie van de e-tron zijn dat er circa 72.000, verspreid over 16 landen (8 Oost-Europese landen volgen over enkele maanden). De facturatie wordt centraal geregeld via één contract en met transparante prijzen.

Gebruik via de myAudi app
Het maakt niet uit van welk laadpunt de berijder van de e-tron gebruik maakt, want door de e-tron Charging Service Card start het laadproces altijd. Er zijn ook laadstations die te activeren zijn door met een smartphone de QR-code te scannen. Audi klanten kunnen zich registreren via het myAudi portal en kunnen vervolgens gemakkelijk een eigen laadcontract afsluiten. Alle laadprocessen worden automatisch per maand gefactureerd.

Routeplanning via de app

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de navigatie in de Audi e-tron wordt de route inclusief de benodigde laadpunten weergegeven. Het navigatiesysteem houdt daarbij rekening met de laadstatus van de batterij en de verkeerssituatie.

Meer informatie over de Audi e-tron Charging Service? U bent van harte welkom in onze showroom bij AutoArena Venlo voor al uw vragen.

Ook interessant voor jou