De ŠKODA SCALA

De ŠKODA SCALA zal in de eerste helft van 2019 op de markt verschijnen. Het is een compacte hatchback met design van VISION RS-studiemodel. Er zijn vijf motoren beschikbaar, waaronder één diesel en één CNG-krachtbron. De nieuwe ŠKODA SCALA beschikt ook over slimme assistentiesystemen voor nog meer veiligheid.

Veel ruimte

Ondanks de bescheiden afmetingen biedt de SCALA een grote hoeveelheid aan binnenruimte en een van de grootste bagageruimtes in zijn klasse, met een capaciteit van 467 liter, of 1.410 liter wanneer de achterbank is neergeklapt.

Simply Clever

De nieuwe SCALA kan optioneel voorzien worden van innovatieve full-LED koplampen en achterlichten, een elektrisch inklapbare trekhaak en een elektrisch bedienbare achterklep. Ook beschikt de SCALA over typische ŠKODA-elementen zoals, de paraplu in het bestuurdersportier en de ruitenkrabber in de tankklep.

Altijd en overal connected
De ŠKODA SCALA heeft een Virtuel Cockpit die op verschillende manieren kan worden geconfigureerd. Elke SCALA is uitgerust met een eSIM voor een selle LTE-internetconnectie en standaard Emergency Call en Proactive Service.

Motoren

Er is keuze uit vijf Euro 6-motoren: drie benzinemotoren, een diesel en later in 2019 ook nog een krachtbron op aardgas (CNG). Onze ŠKODA-verkoopadviseurs in Venray vertellen u graag meer over deze motoren.

Ruime keuze uit rijassistentiesystemen

Een van de beschikbare veiligheidssystemen voor de ŠKODA SCALA is het optionele Side Assist. Wanneer de auto over Side Assist beschikt wordt u gewaarschuwd voor auto’s die van achteren naderen om in te halen of zich in de dode hoek bevinden. Standaard beschikt de SCALA over Lane Assist en Front Assist met City Emergency Brake. Optioneel zijn Adaptive Cruise Control, Park Assist, Multi-Collision Brake en Crew Protect Assist.

Meer informatie? Neem gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs of bezoek onze Showroom in Venray.

Ook interessant voor jou