Vanaf nu te bestellen: De nieuwe Audi A1 Sportback



De nieuwe Audi A1 Sportback is vanaf nu te bestellen. Hij is leverbaar vanaf € 25.995*. Er is direct keuze uit vier uitvoeringen – waaronder de speciaal voor Nederland ontwikkelde ‘epic’ – én een exclusief introductiemodel: de Audi A1 Sportback edition one.

De nieuwe Audi A1 Sportback is meer dan ooit geschikt voor in de stad én erbuiten. Zijn design is krachtig en in het interieur valt het digitale instrumentarium op. Ook beschikt hij over de nieuwste infotainment-, connectiviteits- en assistentiesystemen. Bij de marktintroductie is Audi A1 Sportback leverbaar als 30 TFSI met 85 kW/116 pk. Een handgeschakelde zesbak is standaard, de zeventraps S tronic automaat is als optie leverbaar. Aanvullend op de basis exterieur line levert Audi de A1 Sportback optioneel met een advanced exterieur of S line exterieur.

A1 Sportback epic

Speciaal voor Nederland ontwikkelde Audi de A1 Sportback epic. “De basis voor dit model is de advanced exterieur line, aangevuld met epic-features als cruise control, een met leer bekleed multifunctioneel sportstuur, middenarmsteun vóór, het connectivity-pakket, navigatievoorbereiding, Audi virtual cockpit, 17 inch lichtmetalen velgen en parkeersensoren achter” zegt verkoopleider Gijs Verheijden. De A1 Sportback epic is leverbaar vanaf € 29.695*.

A1 Sportback edition one

Tevens levert Audi tijdelijk een extra aantrekkelijke introductie-uitvoering met de Audi A1 Sportback edition one, de meest complete A1 Sportback van dit moment. Op basis van de A1 Sportback S line wordt de sportieve uitstraling van het model extra aangezet door het optiekpakket zwart, zwarte Audi-ringen op de achterportieren, contrasterende lak voor het dak, contrastpakket 2 en 18 inch lichtmetalen velgen. De LED-koplampen met dynamische knipperlichten en donkere behuizing laten bovendien zien hoe hightech en design kunnen samensmelten. Ook beschikt de A1 Sportback edition one standaard over cruise control, een met leer bekleed multifunctioneel sportstuur, middenarmsteun vóór, het connectivity-pakket, navigatievoorbereiding en het lichtpakket. De opvallende A1 Sportback edition one is in beperkte oplage leverbaar. Hij is er vanaf € 36.895*.

De nieuwe Audi A1 Sportback is nu te bestellen en staat vanaf half november bij AutoArena in Venlo!

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn op basis van de prijzen die geldig zijn per 1 april 2018, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie
audi.nl.

Ook interessant voor jou