De vernieuwde Audi A4 Limousine en A4 AvantAudi vergroot de aantrekkingskracht van de succesvolle Audi A4-serie met een aangescherpt nieuw design. De A4 Limousine en A4 Avant krijgen gerestylde bumpers die de sportieve looks van de premium middenklasser in combinatie met nieuwe velgdesigns nog verder aanzetten. De compleet nieuwe S line competition-uitrusting onderstreept de dynamiek van de A4-modellen met fraaie, exclusieve accenten.

Later dit jaar krijgen de design- en sport-uitvoeringen (en hoger) van de Audi A4 een nieuw ontworpen front. Krachtige vijfhoekige contouren omlijsten de externe luchtinlaten, die inwendig een aluminiumlook hebben gekregen. Het S line exterieurpakket voorziet in nieuwe bumpers met extra sportieve stylingelementen. Een U-vormige clip scheidt het uiterlijke deel van de binnenkant, terwijl een honingraat grille zorgt voor de finishing touch. Aanvullende openingen in de luchtinlaten geleiden een extra portie lucht naar de wielkasten, waar de wind langs de wielen wordt gevoerd.

Nieuwe vormgeving voor front en achterzijde

Het onderscheid in uitvoeringen is tevens af te leiden aan de Singleframe grille. Bij het S line exterieurpakket bevat de grille nu ook 3D-look accenten. Een horizontale lamel voltooit het onderste deel van het front. De achterbumper heeft voor alle versies een nieuw design gekregen. Twee brede, trapeziumvormige uitlaatpijpen vervangen de voorgaande ronde exemplaren. Het diffusergebied tussen de twee uitlaten is nu smaller geworden. De velgen – uiteenlopend van 16 tot en met 20 inch – hebben eveneens nieuwe designs.

Sportieve S line competition-uitrusting

“De S line competition-uitrusting is eveneens geheel nieuw voor de Audi A4. Het pakket bestaat uit een keur aan exclusieve kenmerken” zegt verkoopleider Gijs Verheijden. Voorbeelden zijn de in selenite zilver uitgevoerde horizontale lamel en onderste beschermrand in de voorbumper, een RS achterspoiler voor de A4 Avant en een nieuwe Turbo Blue carrosseriekleur. Het Audi-embleem met de vier ringen komt onder op de achterportieren terug. Verder bestaat het S line competition-pakket uit sportieve en technologische kenmerken, waaronder Audi Sport 19 inch velgen, rode remklauwen, een sportonderstel en LED-koplampen.

Vanbinnen versterkt de S line competition het zwarte interieurpakket van de S line met RS carbon sierlijsten, een driespaaks multifunctioneel stuur en zwarte, gedeeltelijk lederen sportstoelen. Optioneel kan er ook gekozen worden voor S sportstoelen onder andere in de kleur magmarood.

De vernieuwde Audi A4 Limousine en Avant worden vanaf deze herfst in Nederland leverbaar. Prijzen worden in aanloop naar de introductie bekendgemaakt.

Voor meer informatie over de vernieuwde Audi A4, loop gerust binnen bij onze Audi vestiging in Venlo!

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Ook interessant voor jou