De Audi A1, A6 en Q3 nu ook als complete Advance en Advance Sport


Een zeer complete uitrusting tegen een scherpe aanschafprijs: dat kenmerkt de nieuwe Advance-uitvoeringen van de Audi A1, A6 en Q3. Voor Audi-rijders met een voorliefde voor sportiviteit, zijn er nu ook de Advance Sport-versies.

De Audi A1, A6 en Q3 in nieuwe Advance-trim worden standaard geleverd met metallic lak, comfortairconditioning, een multifunctioneel stuurwiel en cruise control. De Audi A1 Advance heeft daarnaast LED-achterlichten (bij de A6 Advance aangevuld met LED-koplampen), terwijl de Q3 Advance standaard Xenon Plus-verlichting meekrijgt. De Advance-versies van zowel de A6 als Q3 zijn voorzien van een MMI navigatie- en multimediasysteem.

Audi Advance Sport
De Audi A1, A6 en Q3 Advance Sport zijn daarbij aanvullend uitgevoerd als S line, met onder meer grotere lichtmetalen velgen, een sportonderstel en sportieve accenten voor het ex- en interieur. De Audi A1 Advance Sport krijgt daarbij MMI navigatie en Xenon Plus-koplampen. LED-koplampen zijn standaard op de Q3 Advance Sport.

De Advance- en Advance Sport-uitvoeringen zijn leverbaar op de A1, A6 en Q3, vanaf respectievelijk €24.586*, €51.235* en €39.645*. De Audi A6 Advance en Advance Sport zijn er tijdelijk zonder meerprijs bovendien met een S tronic automaat met dubbele koppeling.

Voor meer informatie over de nieuwe Advance-modellen, loop gerust binnen bij onze Audi showroom in Venlo!

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn op basis van de prijzen die geldig zijn per 1 januari 2018, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

Ook interessant voor jou