Wil jij onze ŠKODA aanhanger lenen? Dat kan!Als ŠKODA rijder profiteer je bij AutoArena Venray van vele extra's, waaronder het lenen van onze speciale ŠKODA aanhangwagen.
Zaterdag is voor de meeste mensen een drukke dag. We zijn aan het klussen, helpen verhuizen, we doen de boodschappen, we gaan sporten of met de kinderen iets doen. Op zaterdag houden we flink wat balletjes in de lucht. Dan is een beetje hulp best fijn!Wil jij onze speciale aanhanger lenen? Dat kan! Want AutoArena Venray helpt jou graag tijdens de drukke dagen. En niet alleen op zaterdag, maar ook doordeweeks.Foto als tegenprestatie
Het gebruik van de aanhanger is gratis, mits wij een foto ontvangen van het gebruik van de aanhanger. Mail deze o.v.v. jouw naam naar marketing@autoarena.nl. Deze foto zullen wij mogelijk voor social media gebruiken om onze actie verder te promoten.Onze spelregels:
U rijdt een ŠKODA en bent klant bij AutoArena. (Auto is bij AutoArena gekocht of u bezocht onze werkplaats afgelopen twee jaar)
Aan de voorkeursdata kunnen geen rechten ontleend worden. Reserveringsaanvragen zijn op basis van beschikbaarheid.
Bij gebruik van de aanhanger houd je je aan de geldende verkeersregels.
Je bent zelf aansprakelijk voor kosten die te maken hebben met het niet naleven van de verkeersregels
De aanhanger dient aan het einde van het gekozen dagdeel teruggebracht te worden. Bij het niet tijdig terugbrengen van de aanhanger, wordt er € 50,- doorbelast.
De aanhanger dient aan het einde van het gekozen dagdeel schoon ingeleverd te worden. Bij het niet schoon inleveren, wordt er € 75,- aan schoonmaakkosten doorbelast.
Eventuele schades aan de aanhanger worden aan je doorbelast.
Als tegenprestatie voor het gebruik van de aanhanger stuur je ons op de dag zelf een foto van het gebruik van de aanhanger. De foto stuur je met vermelding van je naam naar marketing@autoarena.nl. De foto mag door AutoArena gebruikt worden voor promotionele doeleinden.
Minimaal 14 dagen van te voren inplannen.
Een reservering is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen.


Ik ben SKODA-rijder, klant bij AutoArena en wil de aanhanger graag reserveren!

Ook interessant voor jou