AutoArena ook komende 3 seizoenen carsponsor van VVV-Venlo

AutoArena/ ArenaLease verbinden zich ook de komende 3 seizoenen aan de club VVV- Venlo als BusinessPartner.Onlangs vond de ondertekening van de nieuwe overeenkomst plaats bij AutoArena in Venlo. Na de ondertekening van het nieuwe contract door directeur Roel Clevers namens AutoArena/ArenaLease en Marco Bogers, directeur VVV-Venlo, werd alles vastgelegd op foto. Uiteraard ontbreekt de splinternieuwe Volkswagen Caddy niet op de foto, die AutoArena voor de komende jaren weer beschikbaar heeft gesteld aan VVV-Venlo.

Trainer Maurice Steijn, assistent-trainer Toshiya Fujita en de spelers Maarten de Fockert, Tim Receveur, Clint Leemans, Torino Hunte en Tristan Dekker laten hier zien dat ze blij zijn met deze aanwinst en de mooie nieuwe overeenkomst die tussen de partijen is gesloten.

Marco Bogers, directeur VVV-Venlo over de nieuwe overeenkomst: ‘AutoArena en VVV-Venlo zijn al heel veel jaren aan elkaar verbonden. We hebben een uitstekende band en samenwerking opgebouwd en dan is het logisch dat je in gesprek gaat over de langere termijn. AutoArena/ArenaLease timmert de afgelopen jaren letterlijk en figuurlijk flink aan de weg met vernieuwbouw, uitbreiding en innovatie en die weg is VVV-Venlo ook opnieuw ingeslagen. Het is wederom een goed signaal en het geeft vertrouwen dat onze BusinessPartners ons trouw blijven en samen met ons de trap omhoog willen beklimmen.

Roel Clevers, directeur AutoArena/ArenaLease, kon zich helemaal vinden in deze woorden: ‘AutoArena en VVV-Venlo hebben al 20 jaar één doel voor ogen, namelijk met beide teams het maximale behalen’.

Ook interessant voor jou