Volkswagen Transporter overall winnaar Bestelauto Expo publieksprijs 2020


De Volkswagen Transporter is uitgeroepen tot de overall winnaar van de Bestelauto Expo publiekprijs 2020. Dit is niet de enige prijs voor Volkswagen Bedrijfswagens. De Caddy won de award in de klasse ‘Gesloten bestelauto compact’. De Transporter won tevens de prijs in de categorie ‘Gesloten bestelauto middenklasse’ en in totaal was Volkswagen bedrijfswagens liefst vijf keer genomineerd.

Volkswagen Bedrijfswagens was het enige merk dat in alle vijf de categorieën was genomineerd. De verschillende categorieën waren en de favorieten daarin van Volkswagen bedrijfswagens waren:

1.Gesloten bestelauto compact: Volkswagen Caddy
2.Gesloten bestelauto middenklasse: Volkswagen Transporter
3.Gesloten bestelauto groot: Volkswagen Crafter
4.Gesloten bestelauto EV: Volkswagen e-Crafter
5.Pick-up: Volkswagen Amarok

Belangrijk bij deze verkiezing is dat het ditmaal de professionals en gebruikers zijn hun persoonlijke favoriet kiezen en de publieksprijzen toekennen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Ook interessant voor jou