Elektrisch rijden met AutoArena

Als dealer volgen wij de ontwikkelingen binnen de elektrificatie op de voet. Stuk voor stuk komt ieder automerk met innovatieve en vernieuwende modellen. Voor elk merk kunt u hieronder meer informatie over de elektrificatie en de verwachte modellen vinden. Heeft u vragen? Bel gerust op of kom gerust een keer langs bij een van onze vestigingen.

Volkswagen

Elektrisch rijden is bij Volkswagen mogelijk gemaakt voor iedereen. Dat doet Volkswagen natuurlijk nu al met de e-Golf en de e-up! Binnenkort kun je ook de Volkswagen ID. modellen hierbij optellen. Deze auto’s zijn stuk voor stuk innovatief en vernieuwend, maar natuurlijk met de kwaliteit die jullie van Volkswagen gewend zijn.

Gewone Volkswagens, maar dan elektrisch. Wat wil je nog meer. 


Audi

Het rijden van een elektrische auto is bij Audi geen toekomstmuziek meer. De Audi e-tron werd in maart 2019 grootschalig in Nederland geïntroduceerd en is daarbij de eerste volledig elektrische auto van het merk Audi. De elektrische revolutie van Audi is in volle gang. In 2019 en 2020 verschijnen er meerdere elektrische modellen.

Ontdek de toekomst bij Audi.

SEAT

SEAT bereidt zich voor op haar elektrische toekomst. Over twee jaar wilt SEAT zes of gedeeltelijk elektrisch aangedreven modellen in haar portfolio hebben. De nieuwe generatie Leon en van de Tarraco komen hybryde uitvoeringen uit. SEAT heeft de elektrisch aangedreven El Born en Minimó onthuld op de 2019 Geneva Motor Show. Ook CUPRA zal beschikken over een elektrische uitvoering van de Leon én heeft CUPRA ook een hybride onthuld op de show, namelijk de CUPRA Formentor.

Elektrisch rijden is de toekomst, en de toekomst van SEAT is hier.

ŠKODA

Bij ŠKODA draait de toekomst van e-mobiliteit om meer dan alleen de productie van elektrische auto’s. In 2025 al een kwart van het aantal verkochte auto’s in Europa elektrisch zijn. De focus met elektrisch rijden ligt bij ŠKODA op: rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, connectiviteit, waar voor je geld en praktische actieradius. Momenteel heeft ŠKODA al twee elektrische modellen op de weg, namelijk de CITIGOe iV en de SUPURB iV. In de toekomst komt ŠKODA nog met onder andere elektrische SUV’s.

Elektrisch rijden met ŠKODA: Duurzaam en klaar voor de toekomst.

Volkswagen Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens geeft vorm aan de wereld van morgen. Vanaf nu is de e-crafter beschibaar! Dit is de eerste volledig elektrische bedrijfswagen van Volkswagen. Volkswagen Bedrijfswagens innoveert de komende jaren haar modelen op het gebied van duurzaamheid.

Verschil moet er zijn.

Ook interessant voor jou