De nieuwe Volkswagen Passat is gearriveerd!


De nieuwe Passat is rijk uitgerust met een nieuw design, geavanceerde IQ.DRIVE assistentiesystemen aan boord, nieuwe motoren en een Digital Cockpit. De nieuwe Passat is nu tot € 3.000 euro scherper geprijsd dan zijn voorganger. De zeer luxe 1.5 TSI Comfort Business mét DSG, navigatie en Traffic Jam Assist is verkrijgbaar vanaf € 39.575*.


Het nieuwe design van de Passat heeft een splinternieuwe vormgegeven grille, gerestylde bumpers en nieuwe voor- en achterlichtunits met LED-technologie. Ook zijn er nieuwe velgen en exterieurkleuren beschikbaar voor de nieuwe Passat. Het interieur valt op door het nieuwe design van het stuur en de nieuwe materialen. Het dashboard is voorzien van de nieuwste generatie infotainment met draadloze Apple Carplay en de Digital Cockpit, het naar persoonlijke voorkeur in te delen digitale instrumentarium met haarscherpe graphics.

De nieuwe IQ.DRIVE assistentiesystemen en het vernieuwede Lane Assist maken (gedeeltelijk) autonoom rijden mogelijk.

Comfort Business en Elegance Business R


De nieuwe Passat is lager geprijsd dan zijn voorganger en dat met een hogere standaarduitrusting. De nieuwe Passat is ook verkrijgbaar in een business-uitvoering voorzien van DSG-automaat. De luxe Passat 1.5 TSI Comfort Business met DSG is de scherpst geprijsde Passat op de lijst met een prijs van € 39.575*. Deze luxe Passat is voorzien van het navigatie- en multimediasysteem ‘Discover Media’, Park Distance Control, Traffic Jam Assist, Adaptive Cruise Control, Climatronic, een Ergo-comfort bestuurderstoel en DAB+. De nieuwe Passat biedt bij het Tech-Pakket (Telefoonvoorbereiding Plus, draadloze App Connect en diefstal alarm) de Mijn Volkswagen App module, Easy Open achterklep, 16 inch ‘Aragon’ velgen en chromen dakreling (Variant).

De Elegance Business R is het topmodel binnen de reeks van de nieuwe Passat. De Passat Elegance Business R is verkrijgbaar vanaf €41.640 in combinatie met de 1.5 TSI met DSG-automaat. Deze uitvoering onderscheidt zich door zijn sportieve R-Line exterieurpakket, 17 inch ‘Sebring’ velgen en de extra donker getinte ramen. Het Het interieur is vóór voorzien van verwarmbare Top-comfortstoelen en is met Alcantara (R) en Vienna-leder bekleed. De Elegance Business R biedt vele extra’s, zoals IQ.LIGHT LED matrixverlichting, navigatie- en infotainmentsysteem Discover Pro, Digital Key en de Digital Cockpit.

De eerste exemplaren van de Passat staan vanaf deze week bij ons in de showroom. Ook de nieuwe Passat GTE is binnenkort bij ons te zien. De prijzen van deze plug-in hybrid met een aanzienlijk grotere elektrische actieradius dan zijn voorganger worden op korte termijn bekendgemaakt.

Heeft u interesse in of vragen over de vernieuwde Volkswagen Passat? Neem gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs of kom gerust langs bij onze showroom in Venlo.

*Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie www.autoarena.nl

Ook interessant voor jou