Dit is de nieuwe Passat 1.5 TSI


De nieuwe, nog rijker uitgeruste Passat is nu te bestellen met een 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI benzinemotor. De luxe Passat 1.5 TSI Comfort Business met DSG-automaat is er al vanaf €39.575*.

De populaire 1.5 TSI benzinemotor biedt hoge prestaties en is mede dankzij het Active Cylinder Management ACT zeer efficiënt. Een partikel- en verdampingsfilter zijn nieuw voor de 1.5 TSI, waardoor hij voldoet aan de strenge Euro 6d-TEMP-EVAP emissierichtlijn. De Passat 1.5 TSI heeft een topsnelheid van 220 km/u en accelereert in 8.7 seconden van 0-100 km/u.

Business-uitvoeringen


De Passat 1.5 TSI Comfort Business met DSG-automaat is met €39.575* de meest scherp geprijsde Passat. Deze Comfort Business is onder meer voorzien van het navigatie- en multimediasysteem ‘Discover Media’, Traffic Jam Assist, Adaptive Cruise Control, Park Distance Control, Climatronic, DAB+ en een Ergo-comfort bestuurdersstoel. Hiernaast biedt de Comfort Business-uitvoering onder andere het Tech-pakket, een Easy Open-achterklep, Voice Control, de Mijn Volkswagen App-module, 16 inch ‘Aragon velgen en een chromen dakreling bij Variant.

Een andere business-uitvoering is de Elegance business R die met de 1.5 TSI met DSG-automaat te krijgen is vanaf €41.640*. Met het sportieve R-Line exterieurpakket, extra donker getinte ramen en 17 inch ‘Sebring’ velgen onderscheidt de Passat Business elegance R zich. Het interieur is bekleed met Alcantara (R) en Vienna-leder en heeft in de voorste stoelen verwarmbare Top-comfortstoelen. Daarnaast biedt de Elegance Business R aanvullend op de Comfort Business vele extra’s.

Voor vragen over de uitvoeringen en extra’s neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers van de verkoopafdeling Volkswagen.

Updates van de Passat 1.5 TSI


Met zijn nieuw vormgegeven grille, gerestylde bumpers en nieuwe voor- en achterlichtunits met LED-technologie valt de nieuwe Passat op. Bovenop de reeds bestaande kleuren en velgen zijn er ook nieuwe exterieurkleuren en velgen beschikbaar. De nieuwe IQ.DRIVE assistentiesystemen maken (gedeeltelijk) autonoom rijden mogelijk. Het dashboard van de nieuwe Passat is voorzien van Apple Carplay en de nieuwe Digital Cockpit die naar persoonlijke voorkeur is in te delen.

Heeft u interesse of vragen bezoek dan gerust onze showroom in Venlo.

*Alle prijzen vermeld in dit nieuwbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief btw, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl





Ook interessant voor jou